În urmă cu un an, Simona Gherghe a părăsit emisiunea ”Acces Direct” pentru a se dedica, în totalitate, frumoasei familii pe care o are, soțului și celor doi copii. Se pare, însă, că după un an, vedetei i-a revenit dorul de televiziune.

Simona Gherghe oferă amănunte despre faptul că se gândește să revină pe micile ecrane și că îi este foarte dor să interanționeze cu telespectaorii.

“Sper să fie bine și să mai existe bugete pentru producții tv. Sunt mulți oameni care și-au pierdut pâinea și care stau cu grija lunilor ce vor urma. Dar am speranța că, ușor, ușor, lucrurile vor reveni la normal, căci românii iubesc să se uite la televizor.
Mi-e dor de televiziune, de adrenalina live-ului, de interacțiunea cu telespectatorii. Când se va termina pandemia asta, am de gând să mă întorc la profesia mea, într-un format pe care îl voi alege cu grijă.
Până atunci, mă ocup de platformele mele de social media, Facebook și Instagram, unde am început o serie de interviuri cu oameni celebri, dar și cu specialiști în diverse domenii”, a declarat Simona Gherghe.

În urmă ce ceva timp, prezentatoarea Simona Gherghe a făcut lumină în ceea ce privește plecarea ei de la ”Acces Direct” după 9 ani.

“Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.
În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a declarat vedeta.