Simona Gherghe a erupt ca un vulcan după ce o internaută i-a aruncat cuvinte jignitoare. Se pare că prezentatoarea TV nu a mai ținut cont de nimic și a oferit replica celei care a călcat-o pe coadă.

Simona Gherghe are foarte mulți fani și se bucură de un succes remarcabil în plan profesional. Este foarte bună în ceea ce face și este admirată ori de câte ori apare pe micile ecrane. Acolo o putem vedea zi de zi, însă vedeta nu-și neglijează nici fanii din mediul online, așa că postează adesea diferite imagini și mesaje pentru susținătorii ei.

Simona Gherghea, replică acidă la adresa celei care a criticat-o

Simona Gherghe are mulți fani care o apreciază și care o complimentează zi de zi. Cu toate acestea, vedeta mai are parte și de răutăți. Dacă de obicei alege să treacă cu vederea și să nu bage în seamă comentariile haterilor, de data aceasta prezentatoarea TV a ales să nu lase lucrurile așa și să reacționeze la critici.

Așadar, Simona Gherghe a arătat fanilor ei că se poate manifesta și altfel decât cum a făcut-o până acum. În momentul în care o internaută a jignit-o în mod gratuit folosind apelativul ”babă”, prezentatoarea TV nu a stat pe gânduri și și-a exprimat opinia cu privire la aceste persoane cărora le face plăcere să jignească persoanele publice în mediul online.

„S-a întâmplat mesajul pe care tocmai l-a postat și evident nu este singurul de acest gen pe care îl primesc. Am o nedumerire. Da, eu admit că pot fi o babă, nu mai am 20 de ani. Nu despre asta este vorba. Freza, da, nu este cea mai bună variantă a mea, dar eu v-am explicat ce s-a întâmplat cu părul me. A fost ars în urma unei vopsiri și aia e, aștept să crească. Nu pot să port extensii că nu sunt piții, nu-mi place să port. Sunt obișnuită cu hate-ul că sunt în zona asta de 20 de ani, dar nu înțeleg. Ce satisfacție meschină să jignești un om care nu ți-a făcut nimic și sub un pseudonim. Nu trebuie să mă placă toată lumea. Pur și simplu sunt uluită.”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe a răbufnit pe internet după ce a fost criticată: ”Nu sunt piți” / FOTO

Frumoasa Simona Gherghe își asumă faptul că nu mereu iese din casă la patru ace. Nu are nimic împotriva naturaleții și, chiar dacă admite că are o zi mai puțin bună, nu se ascunde de ochii lumii. Cu toate că nu arată așa cum și-ar dori de fiecare dată, este conștientă că nu poate avea numai zile excepționale în care să arate impecabil, însă ceea ce o face să răbufnească sunt, de fapt, comentariile primite de la haterii care îi aruncă jigniri în mod nejustificat.

„Acum sunt machiată, da. Am fost la emisiune frumos, m-a machiat Mădă, m-am coafat, nu mai arăt ciufulită. Poate nu mai am freză de babă. Măi și dacă am, ce? E freza mea? E părul meu. Off…nu trebuia să fac fac story-ul ăsta.”, a mai spus vedeta.