Simona Gherghe se bucură de momente de relaxare, alături de familie.

Simona Gherghe se bucură din plin de vacanța departe de țară. Dacă la începutul sejurului, prezentatoarea Tv a trecut prin momente mai dificile, căci fiica sa a ajuns pe mâinile medicilor, în prezent, cei mici se distrează pe cinste alături de părinți. 

Cum se descurcă Simona Gherghe în vacanță cu doi copii

După o perioadă plină pe plan profesional, Simona Gherghe are parte de o vacanță binemeritată. De curând, prezentatoarea Tv a povestit cum decurg zilele de relaxare, alături de cei mici.

Imediat după încheierea sezonului „Mireasa”, vedeta a plecat în Grecia, împreună cu soțul și cei doi copii. Se pare că micuții sunt fascinați de apă și de soare. Totuși, părinților le vine greu să îi despartă de mare sau piscină.

Într-un mesaj postat recent, Simona Gherghe a povestit că vacanța din Grecia este, de departe, cea mai frumoasă. Se pare că micuții s-au adaptat rapid la călătorii. Vedeta a mărturisit că a fost surprinsă, atunci când a văzut că Ana și Vlad s-au bucurat mai mult ca niciodată de vacanță.

Simona Gherghe a plecat în vacanță. Ce destinație a ales prezentatoarea Tv
Instagram

Atunci când vine vorba de vacanță, se pare că destinația preferată a Simonei Gherghe este Grecia. Prezentatoarea Tv le-a mărturisit fanilor că își dorea de mult timp să aibă parte de câteva momente de relaxare, împreună cu cei doi copii.

„Suntem pe care s-o declaram cea mai frumoasă vacanță! Gata, copiii sunt călători. Se adaptează ușor, iubesc apa și soarele, mănâncă înghețată, pizza și paste, dorm la prânz (cum nu se mai întâmpla de mult acasă), vor seara la discoteca, fac și tantrumuri, mai ales când trebuie să-i scoatem cu forța din mare sau din piscină (că a apus soarele de mult, nu de alta…). Sunt momente minunate, la vârste minunate, într-o vară minunată”, a scris prezentatoarea Tv, pe Instagram în dreptul mai multor imagini cu Ana și Vlad.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.