Află ce a spus Simona Gherghe despre debutul următorului sezon al show-ului matrimonial pe care îl prezintă.

În urmă cu o săptămână au fost desemnați câștigătorii emisiunii „Mireasa”, aceștia fiind Giovana și Sese. În același timp cu aflarea cuplului câștigător, s-a încheiat și sezonul cu numărul cinci al emisiunii

Telespectatorii fideli ai emisiunii sunt foarte curioși când va debutat cel de-al șaselea sezon. Ei bine, amfitrioana reality show-ului matrimonial, Simona Gherghe a dezvăluit când va avea loc premiera noului sezon.

Simona Gherghe a dezvăluit când începe sezonul 6 „Mireasa”

Sursa: Social media

„Spre sfârșitul verii.” a declarat Simona Gherghe pentru Fantik.

Cât despre sezonul care tocmai s-a încheiat, Simona Gherghe spune că a fost cel mai lung de când a venit ea la cârma acestei emisiuni. De asemenea, mărturisește că a fost o adevărată desfășurare de forțe pentru ca telespectatorii să se poată întâlni, zi de zi, cu preferații lor.

Dincolo de greutățile pe care le-a întâmpinat în timpul acestui sezon, Simona Gherghe este mulțumită de faptul că emisiunea s-a plasat în primele locuri în topul audiențelor.

„Lung! Cel mai lung de până acum. A fost un efort și pentru echipă să ducă în spate atâtea luni de reality-show. Gândește-te că primii concurenți au intrat în casă în iarnă și au ieșit acum, în miezul verii. L-am simțit că pe un maraton, dar faptul că am terminat lideri de piață ne da tuturor o mare motivație. Și multă recunoștință față de cei care ne aleg zi de zi.” a mai spus prezentatoarea emisiunii „Mireasa” pentru sursa citată

Întrebată dacă ar fi vreun lucru pe care să și-l reproșeze, Simona Gherghe n-a ezitat să răspundă. Aceasta este de părere că, uneori, se enervează mult prea repede atunci când se confruntă cu situații tensionate în emisiune. De altfel, mărturisește că acesta este un aspect al personalității sale la care ar mai trebui să lucreze.

„Că mă mai enervez uneori. Sunt colerică și încă trebuie să mai lucrez cu mine la treaba asta.” a mai spus vedeta pentru aceeași sursă

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.