La fel ca noi toți, si Simona Gherghe trece printr-o perioada dificila pentru ca trebuie să se conformeze regulilor instaurate prin starea de urgenta. Asta nu e tot, blondina se confrunta si cu dureri de spate groaznice, asa cum a anuntat în ultimele zile.

Din fericire pentru Simona, astazi este o zi speciala, care i-a oferit motive sa zambeasca din nou. Fosta moderatoare a Acces Direct celebrează astăzi trei ani de când s-a căsătorit, în fața ofițerului de la Starea Civilă, cu Răzvan Săndulescu.

„29 aprilie 2017! Trei ani de atunci! La mulți ani, @razsandulescu”, a fost descrierea aleasa de fosta prezentatoare la imaginile postate astazi pe rețelele de socializare, imagini în care se poate vedea cu ochiul liber cât de fericiți erau cei doi.

Fanii Simonei i-au lasat blondei numeroase mesaje de felicitare si i-au urat sa aiba parte de cat mai multi ani frumosi alaturi de sotul și familia ei.

Iată ca astăzi, cu ajutorul acestor amintiri, a aparut o raza de soare si in viata Simonei. Asta după ce, în urmă cu cateva zile, le dezvaluia fanilor că a avut dureri cumplite de spate în ultima perioadă si le cerea ajutorul în privința cumpărării unui robot de casă care să o ajute în această situație.

„Vă cer ajutorul, că știu că am o comunitate de mame care se uită la story-urile mele și poate multe dintre voi aveți astfel de roboți în casă și sfătuiți-mă ce să aleg”, a explicat Simona Gherghe.