Simona Gherghe a avut probleme cu cei mici în trecut, chiar dacă văzându-i acum este greu de crezut. Vedeta este extrem de fericită, este o femeie împlinită, are niște copii minunați și un soț care o adoră. Cu toate acestea, Simona Gherghe are și ea probleme ca orice om, dar știe cum să le gestioneze.

Fiica ei, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017, iar cel fiul ei, Vlad Ioan, pe 9 mai 2019. Vedeta este mândră de copii ei și se bucură de ei în fiecare zi. Ea postează de multe ori fotografii cu cei mici, dar și descrieri pe măsură. Simona Gherghe a avut de multe ori probleme cu cei mici, dar a învățat să le facă față.

„Ei doi, dimineață! Când ea îl vrea pe Vladuc! Să nu credeți că sunt toată ziua așa… dar momentele astea mă topesc! ❤️❤️inimile mele 🌸 #mamadedoi #anageorgia #vladioan #weekend #home #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe pe Instagram. 

Ce a povestit vedeta?

Simonei Gherghe i-a fost foarte greu o perioadă cu cei doi copii. Erau momente în care nici măcar nu spera ca lucrurile să se desfășoare atât de bine ca acum. La început, Ana nu se putea obișnui deloc cu frățiorul ei, Vlad, chiar dacă o pregătise pentru venirea lui pe lume. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Fiica ei nu l-a plăcut pe fratele din prima. Acum, se înțeleg foarte bine, s-au împrieteni și petrec mult timp împreună. Uneori există și certuri ca între frați, dar mama lor nu își mai face atât de multe griji.

”Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…“, a povestit Simona Gherghe