Simina Loica s-a simțit rău de ziua ei de naștere.

Din nefericire, iubita lui Alex Bobicioiu a trecut prin momente dificile chiar de ziua ei de naștere. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” s-a confruntat cu stări de rău încă de o noapte înainte.

Simina, stări de rău de ziua sa de naștere

Ieri, 2 august, Simina Loica a împlinit frumoasa vârstă de 29 de ani. Din păcate, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” nu a primit un cadou tocmai plăcut, pentru că starea ei de sănătate a fost instabilă, prezentând, stări de rău, care nu s-au ameliorat.

Sursa: Instagram

Chiar dacă nu se simțea deloc bine, Simina a ținut totuși să transmită un mesaj de mulțumire fanilor săi din mediul online, care și-au rupt din timpul lor și i-au urat un sincer „La mulți ani”.
Deși ar fi trebuit să se bucure și să-și petreacă ziua de naștere alături de persoanele importante din viața ei, bruneta le-a împărtășit admiratorilor că anul acesta are parte de o zi de naștere cu ghinion.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase și ce mi-ați scris voi acolo, foarte drăguț din partea voastră că v-ați făcut timp deja în număr atât de mare să-mi scrieți «La mulți ani» și cum se face că fix de ziua mea eu am fost leșinată.

Am vărsat toată noaptea, nu m-am odihnit, nu mă simt bine nici acum. Am dormit un pic pe canapea, aici era mai mult aer, nu știu, așa mi se părea mie. Vai, deci ghinion pe ziua mea. Asta a fost surpriza mea dată de natură și de starea mea”, a spus Simina Loica pe Instagram.

Alex Bobicioiu și Simina formează un cuplu de două luni

Cu o seară în urmă, în cadrul unui interviu, Alex Bobicioiu a vorbit despre relația cu Simina, dezvăluind că au decis să formeze un cuplu în urmă cu circa două luni. A ținut să specifice și faptul că, la acel moment, relația dintre Simina și Alex Zănoagă deja nu mai funcționa, iar certurile și discuțiile aprinse erau la ordinea zilei între ei.

„Îmi plăcea de ea pentru că este o fată foarte frumoasă. Niciodată nu mi-am imaginat că aș putea să stau cu ea într-o relație. E mult spus acum că suntem într-o relație. Suntem la început și încercăm să ne cunoaștem mai bine. Suntem împreună, dar vedem ce va fi pe viitor, nu putem să știm dacă o să rămânem împreună. Acum două luni a început relația cu Simina.

Ei nu mai erau împreună deja de o lună, adică eu nu m-am băgat în relația lor. Ei nu mai erau împreună. Nu mai stăteau împreună, nu se mai înțelegeau bine de ceva timp”,  a declarat Alex Bobicioiu, în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.