Simina Loica este extrem de îndrăgită de public și urmărită în număr foarte de mare de urmăritori pe rețelele de socializare, totodată. Ea a căpătat faimă în urma participării în cadrul unui celebru show matrimonial, difuzat pe postul Kanal D. Deși inițial, a format un cuplu cu Jador, apoi și-a dat seama că Alexandru Zănoagă este alesul, cel cu care are un copil. 

Alexandru Bobicioiu este unul dintre cei mai carismatici și amuzanți concurenți care au participat vreodată la același show matrimonial. Acesta a avut o relație cu Bianca Comănici, dar la plecarea lui din casă, și povestea lor de dragoste a luat sfârșit. Fiecare și-a văzut de drumul lui, iar Bobicioiu a preferat să se axeze pe sport și tot ce ține de un corp sănătos.

Simina și Zănoagă s-au despărțit?

Se pare că există probleme în paradis în relația dintre Simina și Alex Zănoagă. De săptămâni întregi, cei doi nu au mai postat nimic împreună și și-au șters pozele în care apăreau, păstrându-le doar pe cele alături de băiețelul lor, Dominic. Acesta este un semn clar de despărțirea cuplului și decizia de a își trăi viața separat. Simina și Alex au trecut prin multe, au avut pare de obstacole, dar mereu s-au întors unul la celălalt, probabil fiul lor fiind cel care le-a salvat relația.

Sursa: Social Media

De această dată, a trecut mai mult timp, semn că e ceva destul de rău la mijloc, iar conflictul nu se va rezolva prea repede. Cele mai multe semne de întrebare au fost ridicate atunci când Simina își făcea apariția în diferite locuri, singură, fără soțul ei.

Simina și Bobicioiu formează un cuplu?

Weekend-ul trecut, se pare că Simina nu a mai fost neînsoțită, ci a avut o companie plăcută. Este vorba despre Alexandru Bobicioiu, alături de care și-a petrecut două zile la mare, cazați fiind la aceeași locație.

Chiar dacă nu au postat imagini împreună, au pozat aceleași locuri, lucruri, inclusiv fotografii cu copilul Siminei, Dominic. Fanii au pus totul cap la cap și au realizat că s-ar putea ca între cei doi să se fie ceva mai mult decât prietenie.
Sursa: Social Media

Toată lumea a rămas uimită când a văzut că cei doi au plecat în vacanță, împreună, ca un cuplu. Mai neașteptat a fost Alexandru Bobicioiu, care a postat fotografii în compania fiului Siminei, fericiți că își petrec timpul pe litoral. Cei doi au distribuit și fotografii cu locul unde sunt cazații, care este identic, fiind de la sine înțeles că au împărțit camera. Până în prezent, niciunul dintre ei nu a declarat nimic oficial, însă imaginile spun mai mult decât cuvintele și anume că între Simina Loica și Alexandru Bobicioiu există posibilitatea nașterii unei povești de dragoste.

Sursa: Instagram

Un alt lucru care întărește ipoteza este faptul că ieri, Alexandru Bobicioiu a postat un mesaj pe Instagram, care pare că le cere subtil oamenilor să nu îl critice, nici pe el și nici pe ea, pentru alegerea pe care au făcut-o, de începe ceva împreună. În mesaj este vorba despre fericirea unui cuplu, care este judecată de cei din jur. Ba cu atât mai mult, pare că se adresează direct cuiva, care nu îi susține alegerea, fiind foarte revoltat de acest lucru.