Simina Loica nu se sfiește să-și exprime sentimentele față de Alex Bobicioiu.

Simina Loica și Alex Bobicioiu formează un cuplu de circa 3 luni. La începutul relației lor, cei doi au decis să fie discreți și să nu dezvăluie lumii că sunt împreună, având în vedere că Simina și Zănoagă au pus punct relației lor cu puțin timp înainte. Acum lucrurile stau cu totul altfel între cei doi îndrăgostiți, pentru că și-au asumat relația și pare că se bucură pe deplin unul de celălalt.

De când au recunoscut admiratorilor lor că sunt împreună, Simina Loica și Alex Boboicioiu și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă acest lucru ar fi însemnat să provoace o mulțime de reacții negative în mediul online. Chiar și așa, cei doi nu s-au sfiit să se afișeze îndrăgostiți în vacanțe de la mare și să se sărute pasional pe iaht, în văzul tuturor.

Simina Loica, nerăbdătoare să-l vadă pe Alex Bobicioiu

Se pare că Simina Loica este îndrăgostită până peste cap de ALex Bobicioiu. Nu mult timp a trecut de când au ajuns acasă de la mare, iar fosta soție a lui Alex Zănoagă postează pe Intagram mesaje de dragoste pentru iubitul ei. De data aceasta, bruneta a mărturisit că este nerăbdătoare să-și vadă iubitul, fiind foarte important pentru ea să-l aibă aproape.

De asemenea, Simina Loica pare că a i-a sugerat lui Alex Bobicioiu să facă ceva în acest sens dacă într-adevăr acest lucru este important și pentru el.

„Vreau să te văd! Dacă ceva este așa important pentru tine, o să găsești o soluție. Dacă nu, o să găsești o scuză”, a fost mesajul postat de Simina Loica pe Intagram.

Simina, declarație de dragoste pentru Alex Bobicioiu, după sărutul pasional! Fosta soție a a lui Zănoagă nu se mai ferește
Instagram

Alex Bobicioiu, îndrăgostit până peste cap pe Simina Loica

Nu este prima dată când Simina Loica postează astfel de mesaje cu subînțeles pentru Alex Bobicioiu. Însă nici el nu se lasă mai prejos. Recent, fostul prieten al lui Zănoagă a postat în mediul online versurile unei melodii de dragoste, care sugerau că Simina este femeia de care avea nevoie în viața lui.

Simina, declarație de dragoste pentru Alex Bobicioiu, după sărutul pasional! Fosta soție a a lui Zănoagă nu se mai ferește
Instagram

„Numai de tine aveam nevoie

Spune că nu vei pleca niciodată pentru că îmi faci viața completă

Ești doar tu (Acum doar tu așa vreau, nu știi)

Ești doar tu

N-am văzut niciodată fata care poate face lucrurile pe care le faci tu

Ești doar tu (doar tu, doar tu)”, sunt câteva versuri din melodia pe  care a postat-o pe Instgaram Alex Bobicioiu.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.