Simina și Alex Zănoagă s-au cunoscut și s-au indragostit la Puterea Dragostei, iar acum isi traiesc iubirea și dincolo de show-ul amoros. Cei doi s-au căsătorit civil în ianuarie, iar acum au devenit și părinții unui băiețel superb.

Reclamă

Frumoasa bruneta si-a nascut baiatelul, pe Dominic, luni dimineața, în mare secret, iar medicii i-au acordat micuțului la naștere nota maximă!

”Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă. Este îngrijită foarte bine la spital și, chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât imi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână. Bebelușul este și el sănătos, a avut la naștere 3,820 kilograne, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume”, a declarat proaspătul tătic, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Simina a ajuns la spital în cursul dimineții de luni, 6 aprilie, i s-au mai făcut o serie de investigații necesare, apoi, a fost introdusă în sala de operații.

”Cea mai grea a fost așteptarea, nu mai aveam răbdare, voiam să știu tot ce se întâmplă la spital. Am avut însă încredere în medicul Siminei, fiindcă este un adevărat profesionist. Am ales și un spital de stat, fiindcă atât eu, cât și soția mea, am considerat că așa este cel mai bine și cel mai sigur, și uite, că am avut dreptate. Doctorul a făcut posibil ca minunea din viața mea să se producă, să am un băiețel sănătos și o soție pe mâini bune”, a mai comentat Alex Zănoagă pentru WOWbiz.ro.

Simina a avut un singur regret! Chiar cu câteva zile înainte de a deveni mămică, ea a dezvăluit ce i-a menționat medicul, și anume, că va trebui să fie singură în spital.

”Mi-aș fi dorit foarte mult să îl am pe Alex lângă mine, dar doctorii au interzis prezența persoanelor străine în clinică din cauza pandemiei de coronavirus. În atari condiții, el nu va putea să mă vadă, să filmeze momentul, așa cum ne-am dorit! Însă, trebuie să respectăm legea, tot ce a impus guvernul în această perioadă, este foarte important pentru toată. Sper ca totul să fie bine, să stau puțin în clinică și să vin cu Dominic acasă, să fim sănătoși”, a declarat Simina pentru WOWbiz.ro, într-un material pentru youtube.