Silvia Dumitresscu este în mod cert una dintre cele mai apreciate voci ale anilor ’90. Cu un stil nonconformist, această a cucerit inimile milioanelor de români. Chiar dacă în ultima perioada a stat mai mult în umbră, are în continuare muzică pe plimul plan în viața ei.

Silvia Dumitrescu, afecțiune fără leac

Silvia Dumitrescu și-a făcut curaj și a vorbit deschis despre problemele ei de sănătate. Această aa mărturisit că are o boală autoimună cu care va trăi până la sfârșitul vieții. asta pentru că nu există un tratament în combaterea ei. Ea a declarat că are o imunotiroidie, afecțiune care duce la stadiul în care organismul devine foarte lent. Tot diagnosticul acesta a fost și motivul pentru care ea a acumulat kilogramele în plus.

”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea această. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, mărturisește Silvia.

Silvia Dumitrescu a fost în centrul controverselor atunci când a început să ia câteva kilograme. S-a vehiculat atunci ideea că această ar fi în depresie, fapt pentru care s-ar alimenta compulsiv. de fapt, afecțiunea era răspunsul problemelor de greutate ale vedetei. În replică, Silvia a dezvăluit că este într-o perioada a vieții extrem de fericită.

Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”

Silvia Dumitrescu a slabit spectaculos

 Imagine impecabilă la 60 de ani

Silvia Dumitrescu nu se sfiește să recunoască faptul că a ajuns deja la frumoasa vârstă de 60 de ani. Artista arată în schimb excepțional, nearatandu-și anii.Cu multă motivație, ea a reușit să slăbească peste 25 de kilorgame. Acesta este și motivul pentru care artista îndrăznește acum să poarte din nou ținutele care au consacrat-o.