Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf a atacat-o extrem de dur pe Anamaria Prodan. Aceasta a vorbit și despre proiectele în care sunt implicați copiii ei la firma actualei iubite a lui Laurențiu Reghecampf. Femeia nu s-a abținut să-i aducă aminte Anamariei că și ea a despărțit o familie la un moment dat.

Mama Asianei Peng a vorbit despre faptul că fiica ei și Luca, fiul lui Reghe formează un cuplu dar și despre planurile sale de a-și deschide o firmă împreună cu copiii ei, care au deja o afacere împreună cu Corina Caciuc.

Silvana Peng o atacă pe impresara Anamaria Prodan

„Cred că fuge, îi e frică tare, o simt, îi e frică, vă spun eu. Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, ‘amantele, femeile’ și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, „prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e”.

Am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri. Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva

Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc. A uitat probabil că a despărțit o familie!” , a declarat Silvana pentru fanatik.

Cum a reacționat Anamaria Prodan la spusele Silvanei Peng

Anamaria Prodan a precizat pe rețelele de socializare că nu o cunoaște pe Silvana Peng, mama iubitei lui Luca Reghecampf și a postat un mesaj despre ce a spus aceasta. De altfel, artista a lovit din nou în Laurențiu Reghecampf.

Săracul Reghe, ne este foarte mila de el! Dar nu-l putem ajuta mai mult decât am făcut-o! (…) Omul încearcă să arunce pe mine si pe copii mizeria lui. NU O CUNOSC PE DOAMNA PENG SI NU AM VORBIT VREODATA ÎN VIAȚA MEA CU DÂNSA!  Din aceste declarații se vede disperarea unui bărbat când realizează ca se strânge lațul la par! LUCA, băiatul nostru, a locuit în casa doamnei PENG TOATĂ VARA. IN TIMP CE TATAL LUI REGHE SE DESTRĂBĂLA CU Amanta … nici capul nu-l durea de băiat!

Când nu era la doamna PENG acasă, era la mine acasa cu iubita Asiana, la Snagov. Reghe era tot dispărut din peisaj. Acum …din ce am citit si eu in ziare, se pare ca s-a întâmplat ceva in familie. Habar nu am ce Reghe a fost doborât de rușine dată de doamna Silvana. Ca să dai asemenea mesaj, să postezi asemenea poză când cuscra ta, doamna PENG, este supărată si înfricoșată de tine și de acțiunile tale!

Sa asmuți practic o fetiță împotriva propriei mame, să postezi ostentativ poza cu Asiana cand mama ei e supărată. Să insinuezi ca soția ta are ceva de a face cu povestea asta … este tot nebunie. Ca bărbat si tată ai datoria, măi Reghe, sa împaci mama cu fiica nu să insinuezi și să mimezi dragostea … căci ferească Dumnezeu … la tine nu contează vârsta … respect față de cuscra ta nu ai, față de familia Asianei nu ai, față de familia ta nu ai, față de copiii tăi nu ai!!! Dar! Ești supărat și îți ameninți prietenii, soția ca îi trimiți la închisoare pe toți că te ajuta frații Cherciu ( habar nu am cine-s ei sau dacă s-ar băga în mizeriile tale)” a spus Anamaria pe instagram.