Antonia se poate lăuda cu o comunitate de peste două milioane de urmăritori. Fanii îi sunt mereu alături și o urmăresc pentru a se inspira din stilul ei vestimentar, dar și din stilul de viață. Iubita lui Velea este cunoscută în online ca fiind o promotoare a sportului și a disciplinei alimentare. Deși pare greu de crezut, asta i-a cauzat probleme grave de imagine.

Antonia a trecut prin clipe de groază după ce imaginea ei a fost folosită ilegal în online. Mai exact, un brand care promovează produse care promit că slăbesc miraculos s-au folosit de numele Antoniei și au păcălit sute de persoane. În numele artistei, brand-ul a creat și un mesaj convingător, iar cei care și-au dorit produsele nu au stat prea mult pe gânduri înainte să le comande.

„Dietele și exercițiile nu sunt potrivite pentru toți, iar efectul lor nu este de durata. Acum se poate slăbi fără efort și fără a dăuna sănătății. Cu drag, Antonia Iacobescu.”, așa suna o parte din mesajul fals al Antoniei.

Antonia și-a pus fanii în gardă

Antonia a luat foc când a văzut o asemea înșelătorie online. Artista a tras un semnal de alarmă pentru toți cei păcăliți, dar, din păcate, pentru unii a fost prea târziu. Iubita lui Alex Velea a încercat să-i convingă pe toți că nu este ea în spatele acestei scamatorii. Vedeta susține că respectivul brand a profitat de faptul că ea este mereu preocupată de aspectul fizic, iar acesta a fost un plus de credibilitate în fața fanilor.

Ceea ce a revoltat-o cel mai mult pe viitoarea soție a lui Alex Velea este faptul că farsa a căpătat amploare. Antonia a declarat că a primit chiar și o citatație în care i se imputa promovarea de mesaje false. Artista nu se va lăsa până când nu i se va face dreptate și consideră că aceasta este o mișcare foarte periculoasă.

Antonia nu este singura care s-a aflat în mijlocul unei asemenea fraude online. În trecut, Andreea Bălan, colega ei de breaslă, a trecut prin aceeași experiență neplăcută. Atunci, ca și acum, imaginea perfectă a vândut mii de flacoane cu astfel de medicamente care promit siluetă de model fără efort.

„Am început să primesc mesaje pe rețelele sociale. Aceste persoane au făcut rost de numărul meu de telefon mobil. Au început să mă sune și să mă amenințe. Am fost chiar nevoită să-mi schimb numărul și să îmi angajez pază de corp.

A fost îngrozitor, cred că va trebui să treacă mai mult timp până voi uita! Iar apoi, ca din senin am primit o citație de la Curtea Constituțională din România. (…) Aș vrea să spun în primul rând femeilor să nu aibă încredere în falșii specialiști, care le vor doar banii”, a transmis Antonia.