Recent, Adela Popescu a dezvăluit pe ce cheltuie cei mai mulți bani într-o vacanță. Vedeta a schimbat total modul de folosire a bugetului de vacanță.

Adela Popescu este printre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe de la noi din țară. În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Adela a dezvăluit pe ce cheltuie cei mai mulți bani când pleacă într-o vacanță.

social media

Pe ce cheltuie îndrăgita actriță cei mai mulți bani atunci când pleacă într-o vacanță binemeritată

În sfârșit, Adela Popescu a recunoscut pe ce dă cei mai mulți bani din bugetul de vacanță. Mai mult, actrița a mărturisit că în ultimii ani s-au schimbat lucrurile.

Cu câțiva ani în urmă, Adela Popescu prefera să cheltuie cei mai mulți bani pe cazare, pentru a avea tot confortul dorit. Însă, acum, vedeta plătește cel mai mult pe biletele de avion. În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, prezentatorii le-au adresat celor de acasă întrebări despre vacanțe și lucrul pe care se cheltuie cei mai mulți bani.

Așadar, îndrăgita actriță nu s-a sfiit și a răspuns și ea la această întrebare. Astfel, ea a mărturisit că preferă să plece în destinații mai îndepărtate pentru a echilibra banii cheltuiți cu cazarea pe care a ales-o.

„Cred că cele mai multe răspunsuri vor fi pe cazare. S-a schimbat ceva în ultimul timp, prefer să dau mai puțini bani pe cazare, dar să fie mai departe, deci pe avion.

Prefer o vacanță mai departe și echilibrez cumva, pentru că biletul e scump, cu cazarea. Prefer așa de câțiva ani, pe drum dau cel mai mult. Noi suntem și mulți”,a spus prezentatoarea la Vorbește lumea.

Mai mult, Adela a observat că mulți oameni dau bani mulți pe mâncare. Ea este de părere că o alternativă mai bună ar fi să luăm o cazare ce dispune și de bucătărie. Astfel, am economisi mai mulți bani și ne-am putea găti unele mese singuri.

„Sunt mulți oameni care dau mulți bani și pe mâncare. (…) Dacă pleci într-o vacanță și închiriezi un apartament, se poartă asta, și e o bucătărie, desigur, cina sau prânzul îl pregătești în casă, este o variantă foarte bună”, a mai spus vedeta.