A trecut o lună de când unul dintre cele mai apreciate show-uri de modă din România, Bravo, ai stil Celebrities şi-a deschis porţile noului sezon.

Deja au apărut primele picanterii din competiţie, iar urmăritorii au şansa de a afla în fiecare zi câte ceva nou. Spre exemplu, câteva detalii despre cei trei juraţi, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Cătălin Botezatu ies la iveală în fiecare ediţie.

Ultima săptămână de Bravo, ai stil a adus pe micile ecrane o imagine rar întâlnită: Raluca Bădulescu fără machiaj.

Raluca Badulescu nemacheata

Raluca Bădulescu apare nemachiată, fără genele sale lungi şi dese pentru care era renumită. Se pare că aceasta a renunţat la extensiile de gene din cauza unor probleme medicale. După ce a apărut în online aşa, pozele au stârnit un val de reacţii, printre care foarge multe pozitive.

„Îţi stă foarte bine şi aşa”, „Cu alea arătai de parcă aveai mături”, „lasă ochii naturali”, „aveai faţă de cal, iar acum eşti de nerecunoscut”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe reţelele de socializare.

Raluca Bădulescu povesteşte şi cum a ajuns la Spital şi de ce s-a decis să nu mai poarte gene.

„Am făcut alergie, prin urmare nu îmi mai pot lipi gene false și nu mă mai pot machia în jurul ochilor, o perioada. După ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru că din cauza alergiei mi s-au umflat ochii. Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substanțe amestecate, mi-au produs o arsură de cornee. Am fost de urgență la spital. 24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!’, a povestit Raluca Bădulescu.

 

Distribuie