Este cunoscută drept "Vulpița", însă mulți au uitat de ce

Povestea Veronic[i Stegaru a fost una dintre cele mai controversate cazuri sociale televizate. Atât ea cât și soțul ei Viorel Stegaru, au fost protagoniștii unei adevărate telenovele. Preț de luni de zile, la emisiunea „Acces Direct” cei doi au făcut un adevărat show. 

Deși numele ei este Veronica, porecla care a consacrat-o a fost „Vulpița”. Cei de acasă așa își amintesc mereu de ea. Această poreclă ilustrează capacitatea Veronicăi de a întoarce lucrurile în favoarea ei, fiind șireată precum o vulpe. Iată de ce i-a fost atribuită, de fapt, această poreclă.

Motivul pentru care Veronica Stegaru a primit porecla haioasă „Vulpița”

captură tv / arhivă presă

În momentul în care a apărut pentru prima dată la TV, Veronica a prezentat o poveste care i-a mișcat pe cei de acasă. Soția lui Viorel Stegaru a acuzat inițial că a fost violată de 3 bărbați. Și cum minciuna are picioare scurte, adevărul din urmă a ieșit la iveală.

Realitatea a fost alta. Soția lui Viorel a fost cea care a întreținut relații intime cu cei trei bărbați, însă din dorința ei. Presiunile celor din platou și de acasă au făcut-o să recunoască adevărul. De aici și porecla Vulpița, după planul ireal pe care l-a pus la cale.

Cum trăiește Vulpița cu soacra ei. Ce interdicții i-a pus mama lui Viorel

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Vulpița și soțul ei s-au întors acasă, în Blăgești.

social media

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții.

Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea(…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, a povestit o vecină, pentru presa din țara noastră.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!