Competiția „Survivor România 2022” se apropie la final. Recent, Ștefania Ștefan a fost eliminată din cadrul concursului. Astfel, în show-ul din Republica Dominicană au mai rămas șapte concurenți. Aceștia se vor lupta pentru premiul considerabil în valoare de 100.000 de euro.

Proobabil și tu te-ai întrebat acest lucru de nenumărate ori. Câți bani a primit până acum, Ștefania Ștefan pentru cele 18 săptămâni petrecute în cadrul emisiunii „Survivor România 2022”? Ca toți foștii ei colegi de breaslă, onorariul Ștefaniei era de 1.000 euro pe săptămână. Așadar, în condițiile în care Ștefania a petrecut 18 săptămâni în cadrul emisiunii, fosta cocurentă de la „Survivor România” va primi suma de 18.000 de euro.

social media

Reacția fanilor după eliminarea Ștefaniei de la „Survivor România”

Desigur că imediat după eliminarea Ștefaniei de la „Survivor România 2022”, au apărut și reacțiile fanilor de acasă care au urmărit cu sufletul la gură emisiunea.  Deși a reușit să strângă o comunitate imensă de fani, se pare că Ștefania a fost chiar ea cea eliminată, din cauza voturilor prea puține, primite de la telespectatori.

„Până acum toți spuneați pe aici să plece Ştefania că nu vă place de ea. Acum spuneți că trebuia să rămână. Nici voi nu ştiți ce vreți”,

„La ce performanțe a avut Ștefania de la început pe primul loc, merita să rămână între ultimii 4 măcar. Nu să fie eliminată în prima seară de individuale”,

„Trist, din păcate mulți sunt încă în concurs datorită Ștefaniei, au mâncat și au ajuns până aici pe punctele aduse de ea, păcat, Ștefania capul sus ești mai mult o învingătoare pentru noi decât o supraviețuitoare. Felicitări pentru tot parcursul tău!”, ”

Concurentul cel mai bun din Survivor Ștefania părăsește competiția”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor emisiunii.

Chiar dacă Ștefania a reușit să strângă o mare comunitate de fani și a fost eliminată în cele din urmă, competiția continuă. Astfel, cei rămași în jungla din Republica Dominicană se vor lupta în continuare pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Finala va avea loc pe 31 mai.