În urmă cu două zile, Marian Drăgulescu a părăsit competiția. Deși regretă că nu a mai rămas, fostul gimnast a câștigat bani frumoși în perioada petrecută în Republica Dominicană. 

Marian Drăgulescu pleacă acasă cu o sumă deloc de neglijat

Spre surprinderea fanilor, Marian Drăgulescu a fost eliminat. Ediția din urmă cu două zile nu a fost lipsite de controverse. Internauții sunt de părere că nu merita să plece acasă, ba mai mult, locul lui era în finală. Atunci, fanii emisiunii nu au ezitat să o critice pe Elena Chiriac. Tânăra este cea care ar fi meritat să fie eliminată, sunt de părere internauții.

Deși fostul gimnast și-ar fi dorit să mai rămână în competiție, acesta vine mai bogat în România. Mai exact, Marian Drăgulescu a petrecut 15 săptămâni în jungla din Republica Dominicană și ar fi încasat 40.000 de euro, notează fanatik.ro. 

Sigur nu știai! Câți bani a primit Marian Drăgulescu după participarea la „Survivor România”
Colaj Substantial

Chiar dacă și-ar fi dorit enorm să joace în finală, Marian Drăgulescu abia așteaptă să revină în țară. Fostul concurent a mărturisit că timpul petrecut departe de cei dragi și-a spus cuvântul și abia așteaptă să se întâlnească cu familia.

„Mă gândesc, cu bucurie, că a sosit momentul să mă întorc acasă, sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, care s-au bucurat împreună cu mine, care au trăit emoțiile la intensitate maximă.

Sper că le-am oferit multe emoții frumoase și bucurie prin această competiție. A fost o experiență pe care dacă aș fi ratat-o, n-aș fi știut ce aș fi pierdut, sincer”, a mărturisit Marian Drăgulescu după ce a aflat verdictul.

Atunci când a fost eliminat, Marian Drăgulescu a mărturisit și pe cine vede el câștigător. În opinia lui, Elena Chiriac merită să plece acasă cu marele premiu. Deși fostul gimnast nu s-a înțeles de minune cu tânăra, acesta a mărturisit că nu are nimic cu luptătoarea de taekwondo.