Și vedetele mai împrumută bani! Romanița Iovan și Andreea Marin se numără printre vedetele din România care au avut rate la bănci. Iată și pentru ce au luat bani cu împrumut. 

Pentru a-și duce anumite planuri la bun sfârșit, mai multe vedete de la noi din țară au apelat la creditele bancare. Andreea Marin este una dintre vedetele care a apelat la această metodă. În cadrul unei emisiuni difuzate pe Pro TV, a dezvăluit că a făcut împrumut la bancă, deși tatăl ei o sfătuise să nu facă.

„S-a întâmplat după ce am spus clar că voi asculta sfatul tatălui meu și că nu voi face niciodată un împrumut la bancă. Am făcut un împrumut așezat, pentru că s-a ivit o ocazie, aceea de a avea spațiul meu multimedia de astăzi. Nu a fost deloc ușor. Se întâmpla la începutul pandemiei, însă am reușit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a declarat Andreea Marin.

Totuși, pe lângă Andreea Marin se află și Romanița Iovan care a recunoscut că a făcut foarte multe credite la bancă.

„Am făcut foarte multe credite pe societate. Eu așa m-am dezvoltat. Toate investițiile mele importante. Cum ar fi imobilul meu de birouri pe care l-am construit acum 20 și ceva de ani, l-am construit pe credit. (…)După părerea mea, dacă ești un om cinstit, nu ai cum să te dezvolți dacă nu apelezi la bănci.”, a spus Romanița Iovan.

social media

„Am făcut împrumut la bancă pentru casă și mi-am blestemat zilele”

Desigur că Andreea Marin și Romanița Iovan nu sunt singurele vedete care au apelat la creditele bancare. Totuși, în timp ce mai multe vedete s-au împrumutat la bănci pentru a-și cumpăra o locuință, Cristina Cioran și-a investit toți banii în dorințele sale.

„Am făcut credit pentru mine. Sunt cea mai bună investiție a mea. Hăinuțe, gentuțe, bijuterii, vacanțe. Ce poate să facă un om cu banii?”, a spus Cristina Cioran.

Pe de altă parte, Dana Săvuică nici nu mai vrea să audă de astfel de împrumuturi. Ea a scăpat de ratele la bancă și și-a propus să nu mai facă niciodată niciun fel de rată.

„Am făcut împrumut la bancă pentru casă și mi-am blestemat zilele din momentul acela. Ratele veneau indiferent de ce zile bune și rele aveam. Mi-am promis că nu voi mai face niciodată un împrumut bancar”, a spus vedeta.