În acest an, faimosul chef Foa le-a făcut o surpriză concurenților de la „Survivor România”. Juratul le-a gătit preparate delicioase, în preajma sărbătorilor de Paște. Totodată, Florin Scripcă, pe numele său real, a dezvăluit detalii despre o posibilă participare la reality show-ul românesc. 

Ar fi de acord juratul de la „Masterchef” să concureze pentru premiul cel mare în Republica Dominicană

Celebrul bucătar a mărturisit că este o competiție dură, un show care presupune o serie de provocări și sacrificii. Cu atât mai mult, chef Foa s-a gândit la posibilitatea de a participa într-o astfel de emisiune și, de asemenea, afirma că la o astfel de competiție în junglă, ai fi nevoit să renunți inclusiv la vicii.

Pe de altă parte, vedeta se bucură de viața pe care o are în țară. Chef Foa are doi copii și o soție care îi gestionează o parte din proiecte. În prezent, el este jurat în cadrul emisiunii „Masterchef România”, de la ProTV.

Și-ar dori să participe chef Foa la „Survivor România”? Juratul de la „Masterchef” a fost în Dominicană și a făcut mărturisiri despre competiție
Libertatea

Cine este cunoscutul bucătar, Florin Scripcă

Faimosul chef a devenit unul dintre cei mai apreciați și renumiți bucătari din România. Florin a adus în atenția tuturor, conceptul de „street-food”, un fenomen cu tradiție în țările străine. A lucrat pentru o perioadă de timp sub atenta îndrumare a celebrului Jamie Oliver.  De asemenea, a acumulat experiență în restaurantele Michelin, acest aspect l-a făcut să aibă o altă viziune asupra artei, în bucătărie.

Florin mai are încă doi frați care împărtășesc aceeași meserie. Cei trei au reușit să își dezvolte înclinația către gătit datorită mamei lor. Indiferent că sunt toți copiii bucătari, singura persoană care gătește în casă este mama lor. Despre copilăria sa, chef-ul își aduce aminte cu drag. Bucătarul a fost marcat de momentele în care mama lor le gătea cele mai gustoase preparate. Cu toate că lucra în trei schimburi la locul de muncă, ea a încercat să își îndeplinească rolul de gospodină.