La ultima fotografie pe care a postat-o pe Instagram Iulia Albu i-a băgat pe fani în ceață. Toată lumea știe despre vedetă că nu a fost înzestrată de mama natură cu un bust generos. Ei, însă, nu i-a fost niciodată rușine cu formele sale, chiar dacă acestea nu sunt perfecte. A știut de fiecare dată cum să se îmbrace astfel încât să și le pună foarte bine în evidență.

Iulia Albu neagă faptul că și-a pus silicoane

Fosta soție a lui Mihai Albu a promovat întotdeauna frumusețea naturală. Este o femeie foarte frumoasă și nu a avut nevoie să apeleze la bisturiu, pentru a-și îmbunăți aspectul fizic. Cu toate acestea, ea a simțit nevoia încă de acum ceva timp să modifice un lucru minor la ea.

Nu a ascuns faptul că a apelat la ajutorul specialiștilor, dar nu este vorba despre sânii ei. Ea a decis să își micșoreze gleznele, dar nu a fost vorba despre o necesitate, ci doar despre un moft.

„DA! mi-am făcut lipo-sculptură, deși NU ERAM GRASĂ! O procedură pe care o recomand oricui are, cu adevărat, nevoie de ea. (…) Pentru că astăzi vorbim sincer și corect despre ce înseamnă asumare, pentru cine nu are timp, pentru cele dintre voi care muncesc foarte mult și își doresc să își construiască o carieră, pe lângă creme de îngrijire, specifice, recomand radiofrecvența.

Nu cred că aș putea să vă spun în cuvinte ce a făcut pentru mine acest tratament! Dar vă pot spune că această terapie vă va scuti mult timp de botox sau fillere’, a spus Iulia Albu”.

 Și-a pus sau nu Iulia Albu silicoane!? Vedeta a spus adevărul în fața fanilor: ”Nu aveai sâni înainte”

Fanii vedetei sunt extrem de atenți la detalii și au remarcat un aspect foarte important. În ultima fotografie pe care a postat-o pe social media, creatoarea de modă are sânii mai mari decât de obicei. Ei bine, unul dintre ei și-a făcut curaj și a întrebat-o dacă nu cumva și-a pus silicoane, pentru că are sânii mult mai mari decât îi avea de obicei.

„Ți-ai pus silicoane? Nu aveai sâni înainte”, i-a scris internautul respectiv.

Fiind o persoană asumată, Iulia Albu i-a oferit acestuia răspunsul de care avea nevoie. A negat faptu că a apelat la o astfel de intervenție, dar nu a crezut-o nimeni. Imaginea postată pe internet lasă loc de multe interpretări.

 „Nu. Sunt aceiași sâni”, a răspuns vedeta.