Dorian Popa se va lăuda în curând cu un Lamborghini unicat, iar asta îi aduce multă fericire. Artistul și-a dorit această mașină, iar după multă muncă a reușit să își îndeplinească visul. Însă, acest lucru nu a fost posibil fără sacrificii. Cum reușește Dorian Popa să își permită tot ce își dorește?

Din când în când, Dorina Popa își uimește publicul cu încă o „aroganță”, iar de această dată i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce a anunțat că își va achiziționa un Lamborghini. Mulți se întreabă cum reușește artistul să își permită așa de multe lucruri, iar răspunsul este simplu: multă muncă.

În cadrul unui interviu recent, Dorian Popa a mărturisit că de șase ani nu a mai avut nicio vacanță. Acesta se concentrează mult pe viața profesională, iar rezultatele sunt vizibile.

„Știi când am fost ultima oară în vacanță? Și asta însemnând peste 2 zile. Acum 6 ani. Fără să fie cu vreun concert, deal, instastory, orice. De 6 ani nu am mai fost. Dar nu mă grăbesc. Mai stau un pic.

Pe 1 iunie mă duc și dau avansul la Lamborghini. Nu am cum să mă duc în vacanță după ce dau avans că după vine Lamborghini și nu ai cu ce să-l iei. Sunt fericit că munca mea este un concediu, o distracție și atunci nu simt foarte tare nevoia, că nu sunt încleștat nici la birou. Eu mă distrez.”, a declarat Dorian Popa, potrivit ego.ro.

Și-a luat Lamborghini, însă nu fără sacrificii. Cât de mult muncește Dorian Popa pentru a avea tot ce îți dorește și de cât timp nu a mai fost în vacanță
Instagram

Cât a scos din buzunare Dorian Popa pentru Lamborghini?

Dorian Popa a reușit să își îndeplinească visul și să își achiziționeze un Lamborghini. Deși recunoaște că dorințele sale nu au fost ieftine, artistul nu s-a uitat la bani. Acesta și-a costumizat bolidul exact pe gustul lui, iar mașina o să fie unicată.

„Niciodată nu dai banii pe mașină toți o dată. Am dat 100.000 de mii avans și urmează să mai plătesc 180.000. Iau mașina din reprezentanță. Am făcut-o cum mi-am dorit eu până la ultima cusătură pentru că știi că eu sunt obsedat cu albul, așa că am pus tot ce avea alb pe ea acolo.

O cusătură e 800 de euro. Durează ceva din cauza crizei de cip-uri, dar e cazul cel mai fericit. Adică la alte modele aveam de așteptat 2 ani. O să fie o mașină unicat în România. Pentru un pasionat mașina trebuie să fie țiplă. Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam. A fost o mână întinsă de la Dumnezeu.”, a mai spus Dorian Popa.