Trăim în era operațiilor estetice care au devenit aproape o normalitate. La astfel de intervenții nu apelează doar femeile ci și tinerele și deseori adolescentele cu aprobarea părinților. Ne place sau nu, întreaga lume merge pe acest trend catalogat de mulți drept o adevărată industrie. Cazul unei tinere care a ales să se înfrumusețeze cu ajutorul procedurilor estetice a șocat internetul. Operațiile estetice i-au distrus de fapt chipul.

Tânâră desfigurată de operațiile estetice

Social media

Clinicile în care sunt realizate intervențiile estetice fac bani frumoși prin prisma avalanșei de cereri. De altfel, în ultimii ani a existat o ascensiune rapidă a numărului de operații estetice. Zilnic, în întreaga lume au loc mii de astfel de transformări la care nu doar femeile apelează. Tinerele și chiar adolescentele ajung de multe ori chiar cu aprobarea părinților să beneficieze de astfel de intervenții.

Medicii din domeniu, deseori fac ceea ce pacientul cere, deseori încălcând simțul estetic. Totul cu un scop financiar însă. Dovada clară este cazul unei tinere din Rusia care a ales să își schimbe total înfățișarea.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Pentru că există o adevărată modă în ceea ce privește corecția mandibulei, rusoaica a vrut ceva diferit. Aceasta i-a cerut medicului să îi evidențieze osul mandibular, aproape „la boloboc”. Alena Buterbrodova a vrut să aibă un chip aparte. Astfel, nu doar că i-a cerut medicului să îi facă un unghi de 90 de grade la nivelul oaselor mandibulei ci și o bărbie extrem de ascuțită.

Pe rețelele de socializare, imaginile cu rusoaica au devenit virale. Cei mai mulți dintre internauți o critică pentru alegerea făcută. De altfel, alții îl pun la zid pe medicul estetician care a încălcat limitele normalului în materie de estetică.

Singura care pare extrem de împăcată cu rezultatul este chiar rusoaica desfigurată.

Tânăra le-a răspuns tututor celor care au apostrofat-o că se mândrește cu noua ei imagine.