Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că defilările Victoria’s Secret au fost unele dintre cele mai celebre din lumea modei.

Vorbim la timpul prezent pentru că, timp de câțiva ani, brandul a luat o pauză, dar se pare că are planuri mari pentru toamna acestui an. Victoria’s Secret revine pe micile ecrane, iar conceptul este cu totul și cu totul unul nou. 

Timp de mai bine de 20 de ani, defilările Victoria’s Secret au atras atenția tuturor celor din industrie. Prezentările de modă erau duse la nivel de artă, iar zeci de îngerași defilau în cele mai sexy piese vestimentare. Ba mai mult, aproape că nu a fost defilare la care să nu fie invitați artiști, iar Justin Timberlake, Lady Gaga sau The Weeknd sunt doar câteva dintre exemple.

După o pauză de câțiva ani, Victoria’s Secret revine cu un nou concept, denumit „The Tour ’23”. Documentarul se lansează pe Prime Video și vine după o pauză de cinci ani, pauză în care brandul a fost mai mereu în jurul unor controverse.

De la comentarii legate de sexualitatea modelelor, la legătura pe care au avut cei din conducere cu Jeffrey Epstein, toate au reprezentat bile negre pentru Victoria’s Secret.

Show-ul Victoria's Secret revine cu un concept inedit. La ce trebuie să se aștepte fanii celebrilor îngerași
US Weekly

Victoria’s Secret se reinventează

Multă lume crede că noul show Victoria’s Secret va semăna foarte mult cu ceea ce face Rihanna de ani buni, atunci când își lansează colecțiile de lenjerie „Savage x Fenty”.

Ei bine, realitatea este cu totul și cu totul alta, iar fanii vor putea admira piese vestimentare create de designeri independenți dun Lagos, Bogota, Londra și Tokyo.

Fiecare prezentare va avea loc într-o vilă din Barcelona, iar celebrul model Gigi Hadid va fi gazda evenimentului. Printre vedetele care vor defila pentru Victoria’s Secret se numără Naomi Campbell, Adriana Lima, Winnie Harlow, Hailey Bieber, Lila Moss, dar și multe altele care vor atrage privirile tuturor.