Delia Matache a dansat pe munții Dolomiti în văzul tuturor.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, bucurându-se de notorietate din partea publicului. Aceasta este o împătimită a călătoriilor și alege cele mai frumoase destinații în care să se răsfețe alături de Răzvan Munteanu și prietenii lor. De data aceasta, jurata de la „iUmor” a încins atmosfera pe munte și a surprins pe toată lumea. 

Delia este plecată în vacanță și de bucură de cele mai frumoase priveliști găsite. Aceasta s-a bucurat de momentele petrecute alături de partener, precum și tot ce trăiește acolo. Pentru ca totul să fie făcut în stilul său nonconformist, artista a început să danseze pe munte.

Nu vă gândiți că ar fi vorba de un loc retras, unde să nu fie nici picior de turist, din contră. Chiar pe munții Dolomiti în Italia, Delia s-a pus pe-un dansat, așa cum se face la români. Având o piesă foarte cunoscută pe fundal, îmbrăcată în pantaloni scurți și o geacă, aceasta s-a distrat pe cinste, iar videoclipul postat reflectă acest lucru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Delia Matache susține familia

De multe ori s-au făcut glume în cadrul emisiunii unde Delia este jurat că soțul său este milionar. Aceasta le-a închis gura tuturor spunând că ea nu s-ar mai duce la concerte nopțile să cânte pentru a face bani, ci ar sta la mâna soțului. Cântăreața are un venit mult mai mare decât al partenerului său și ea întreține familia.

„Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini? Dacă e milionar, de ce fac asta de ani buni? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu.”, a spus Delia Matache pe contul său de Instagram.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.