Reclamă
Reclamă

Shifty Shellshock, liderul trupei rap rock Crazy Town, cunoscută pentru hitul „Butterfly”, a murit la vârsta de 49 de ani. Potrivit site-ului Los Angeles County Medical Examiner’s, Shellshock, al cărui nume la naștere era Seth Binzer, a murit luni, la reședința sa. Cauza decesului nu a fost încă dezvăluită, potrivit News.ro.

Shifty Shellshock și co-fondatorul Crazy Town, Bret Mazur, s-au cunoscut în 1992. Cei doi au început să facă muzică sub numele de Brimstone Sluggers, dar în 1999 și-au schimbat numele în Crazy Town și au fost alături de Rust Epique, James Bradley Jr. (aka JBJ), Doug Miller, Adam Goldstein (aka DJ AM) și Antonio Lorenzo „Trouble” Valli. Albumul de debut al Crazy Town, „The Gift of Game”, a fost lansat în noiembrie 1999, iar trupa a efectuat un turneu alături de Red Hot Chili Peppers la scurt timp după aceea.

În octombrie 2000, Crazy Town a lansat „Butterfly” ca al treilea single de pe albumul „The Gift of Game”. Piesa a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100 timp de două săptămâni consecutive și a devenit cel mai mare hit al trupei.

Reclamă

Shifty Shellshock are trei copii: Halo, Gage și Phoenix.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro