Un detaliu greu de crezut a fost "aruncat" în spațiul public despre artista Shakira și mama lui Pique

Shakira este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume. Vedeta este apreciată nu doar pentru vocea ei ci și pentru talentul la dans cu care a cucerit mereu publicul. Din nefericire, în ultimele luni, imaginea cântăreței nu a mai fost asociată doar cu munca ei ci și cu scandalul din viața ei privată. După separarea de Pique, a ieșit la iveală o filmare în care vedeta de talie internațională ar fi bruscată de fosta soacră.

Imaginile în care Shakira este agresată de fosta soacră au devenit virale în mediul online

Un scurt video în care Shakira apare alături de mama lui Pique a șocat o lume întreagă. În imagini, se vede cum soacra vedetei o prinde de maxilar și îi spune să tacă. Motivul acestei tensiunii ar fi fost legat de ținuta pe care Shakira o purta. Pique ar fi fost de fapt primul nemulțumit de modul în care mama copiilor lui s-a îmbrăcat. Ulterior și mama acestuia în sugerează să se îmbrace cu o geacă.

Totuși nu se cunoaște perioada în care imaginile au fost realizate.

Cu siguranță însă tensiuni între cele două au existat. Drept dovadă, recent, Shakira a scos o nouă piesă în care îl pune la zid pe fostul partener. Printre rânduri, artista îi „spune”lui Pique :” M-ai lăsat vecină cu soacra.” De aici, fanii acesteia au dedus imediat că la mijloc relațiile au fost de fapt tensionate.

Cântăreața vrea zid între casa ei și cea a soacrei

Shakira a locuit alături de Pique și de copiii lor într-un cartier exclusivist din Barcelona. După separarea de fotbalist, artista nu a părăsit domiciliul conjugal ci a trecut la alt plan. Pentru că lângă casa ei locuiesc acum socrii, Shakira are de gând să ridice un zid între cele două imobile.

Acesta nu este singurul gest făcut de vedetă la adresa mamei lui Pique. Vedeta a scos pe balconul vilei ei o păpușă vrăjitoare a cărei față înfricoșătoare a îndreptat-o spre casa soacrei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.