Cei doi și-au spus „adio”, dar urmează partajarea câștigurilor din timpul relației

Lumea mondenă a fost șocată după aflarea veștii că celebra cântăreață columbiană s-a despărțit de fotbalistul spaniol, Gerard Pique. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să pună punct relației de 12 ani. Cu toate că nu au fost căsătoriți, cuplul are de împărțit o avere colosală, mai ales că au împreună doi copii, pe Sasha și Milan. 

Separare cu bunuri materiale

Presa spaniolă susține că, deși nu au fost soț și soție în acte, Shakira și Gerard Pique au adunat împreună 700 de milioane de euro. Avocații se ocupă de acest caz, pentru ca fiecare să își primească partea în mod corect. Fiind una dintre cele mai cunoscute artiste din întreaga lume, Shakira a câștigat peste 420 de premii, printre care Grammy. Totodată, de-a lungul timpului, ea a strâns de una singură aproape 280 de milioane de euro.

Pe lângă bani, cei doi sunt nevoiți să împartă proprietățile pe care le au împreună. Gerard Pique și Shakira au locuințe în Miami, Capri, New York, Punta del Este, Capri, New York, Punta del Este, Barcelona și Bagamas.

Cu toate că vedeta a adunat sume importante de bani, nici fotbalistul nu s-a lăsat mai prejos. Bărbatul primește anual 4,7 de milioane de euro. În afara banilor pe care îi câștigă din pasiunea sa, Gerard Pique se ocupă și de afaceri. Momentan, cei doi nu au vorbit public despre acest subiect.

Shakira și Pique împart averea! La cât se ridică suma de bani și cum vor fi divizate proprietățile pe care le au împreună
Arhivă presă internațională

Despărțirea care a zguduit showbiz-ul internațional

În urmă cu câteva zile, în presă au apărut informații potrivit cărora, Shakira și Pique s-au despărțit. Ulterior, ei au confirmat separarea și au precizat că își doresc să le fie respectată intimitatea.

Se pare că fotbalistul s-ar fi mutat deja singur, iar motivul despărțirii ar fi infidelitatea acestuia. Gerard Pique ar fi înșelat-o pe cântăreața columbiană cu o studentă blondă în vârstă de 20 de ani, care lucrează ca hostess în Barcelona.

Cei doi formau un cuplu din anul 2010 și împreună îi au pe Sasha, de 7 ani, și Milan, de 9 ani. Celebrul cuplu nu au ajuns la căsătorie pentru că Shakira nu și-a dorit să facă acest pas. Ei s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii