Shakira face ce face și ajunge, din nou, în atenția publicului.

Artista a avut un an plin cu de toate, dar un lucru este cert. Și anume acela că, pe plan profesional i-a mers extraordinar de bine, iar despărțirea de Pique i-a priit să scrie piese de sute de milioane de vizualizări. Deși încasările au fost unele pe măsură, se pare că vedeta a uitat să își plătească taxele. 

Shakira a fost pe val anul acesta din punct de vedere profesional. În ciuda faptului că pe plan personal lucrurile au scârțâit rău de tot, artista tot a reușit să vadă luminița de la capătul tunelului.

Înșelată și părăsită de Pique, Skaira și-a pus durerea și frustrarea pe note muzicale, iar rezultatul au fost piesele care au înnebunit o lume întreagă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că orice piesă care se bucură de un asemenea succes generează sume uriașe de bani. Numai colaborarea cu Bizzarap i-a adus în primele zile un câștig de 21 de milioane de euro. Dar, chiar și așa, se pare că Shakira a uitat să își respecte atribuțiile de cetățean model.

Shakira riscă un al doilea proces. Artista a fraudat, din nou, statul spaniol și are o datorie uriașă
Social media

Shakira, bună de plată

Biroul Procuraturii Publice din Spania a depus o plângere penală împotriva Shakirei, dar nu este singura acuzație pe numele artistei. La finalul acestui an, vedeta va ajunge în fața procurorilor pentru a da cu subsemnatul pentru evaziunea din anii 2012-2014.

Cele două acuzații de evaziune fiscală stipulează că artista ar fi fraudat statul spaniol cu nici mai mult, nici mai puțin de 14.5 milioane de euro. Până acum, Shakira și-a exprimat clar poziția și a declarat că este nevinovată.

Procurorii spanioli nu au crezut-o, așa că au propus pentru ea o pedeapsă de opt ani și două luni de închisoare, la care să se adauge și o amendă de 23,8 milioane de euro. Toate acuzațiile sunt din perioada în care Shakira locuia cu Pique.