În ultima perioadă presa a fost tot timpul cu ochii pe acest cuplu și au avut motive să creadă că Gerard Pique și Shakira s-au despărţit.

Cei doi refuză să facă un anunţ oficial cu privire la acest aspect, însă se spune că artista nu mai locuiește de ceva vreme, în casa lui Pique, din Barcelona.

Shakira este o cantareață foarte iubită de către publicul larg iar aceasta are o relație cu fotbalistul Pique din anul in 2010, imediat după cupa mondială din Africa de Sud.

Solista de 42 de ani a decis să ofere presei detalii despre viaţa ei de familie. Cei doi consideră că nu actele sunt cele care țin unit un cuplu ci modul în care se dedică familiei și copiilor. Ei se sprijină reciproc în tot ceea ce fac și sunt mereu unul lângă altul la nevoie.

Shakira spune că se întelege foarte bine cu Gerard Pique și că poveștile cu despărțirea sunt doar zvonuri.

Chiar dacă cântăreața și fotbalistul sunt extrem de ocupați, ei sunt mereu în legatură prin mesaje. Shakira şi Pique au împreună doi copii, Milan, și Sasha, pentru care sunt deosebit de devotați. Ei se bucură din plin de frumusetea vieții de familie și iși doresc sa trăiască fericiți până la adânci bătrâneți.