Despărțirea a fost o provocare pentru Shakira, precum și pentru copiii cuplului

Shakira a vorbit despre cât de grea este despărțirea ei de partenerul Gerard Piqué.

Cuplul, care sunt părinți ai doi copii, Milan, 9 ani, și Sasha, 7, au anunțat în iunie că se despart după 11 ani de relația. Cântăreața „Hips Don’t Lie”, în vârstă de 45 de ani, care se confruntă și cu acuzații de fraudă fiscală în Spania, a spus că a lucrat și a călătorit în mod constant înainte de a avea copii. Un stil de viață pe care a decis să-l schimbe.

O perioadă grea

Shakira a vorbit pentru prima oară despre despărțirea ei de Gerard Piqué
social media

„Cred că aceste detalii sunt într-un fel prea private pentru a fi împărtășite, cel puțin în acest moment – ​​totul este atât de brut și de nou. Pot doar să spun că am pus tot ce aveam în această relație și în familia mea.”, a mărturisit cântăreața.

Shakira a renunțat la foarte multe lucruri pentru a sta acasă cu copiii. Odată cu decizia de a-l sprijini pe Piqué în timp ce acesta a continuat fotbalul, Shakira a creat o legătură cu copiii ei pe care îi iubește.

„Mi-am pus cariera în treapta a doua și am venit în Spania, să-l susțin ca să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu de iubire”, a spus ea. „Mulțumită pentru asta, copiii mei au reușit să aibă o mamă prezentă și am această legătură uimitoare cu ei care este de neîntrerupt și care ne susține. Știi, asta este. Atât pot spune.”

CITIȚI ȘI : Șoc în showbizul spaniol! Rafael Nadal, întâlniri secrete cu nimeni alta decât Shakira?

De ce a tăcut

Foarte multe persoane s-au întrebat de ce Shakira nu apare în public după despărțirea de marele fotbalist. Iar motivul, este destul de întemeiat.

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Hm, și da, este greu să vorbesc despre asta. Mai ales pentru că încă trec prin asta și pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. Și așa a fost greu nu numai pentru mine. Ci și pentru copiii mei. Incredibil de greu.”

Câștigătorul Grammy a spus că protejarea copiilor lor a fost un adevărat obstacol de depășit.

„Am paparazzi care campează afară, în fața casei mele, 24/7. Și nu există un loc unde să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția propriei mele case. Știi, nu putem face o plimbare în parc ca o familie obișnuită sau să mergem la o înghețată. Sau să facem orice activitate fără paparazzi să ne urmărească.

Deci e greu. Și am încercat să ascund situația în fața copiilor mei. Încerc să o fac și să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute și neplăcute online și doar îi afectează, știi?”, a mărturisit Shakira.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.