Shakira a așteptat cu sufletul la gură acest deznodământ, iar acum poate începe o nouă viață pe un alt continent.

Vești bune pentru Shakira! După luni de săptămâni întregi de la despărțirea de Pique, artista poate răsufla ușurată. Vedetei i-a fost încredințată custodia totală a celor doi copii, iar acum urmează să își vadă de viață mai departe, fără cel care i-a fost iubit în ultimul deceniu.

Anul acesta, vestea despărțirii dintre Shakira și Pique a picat ca un trăznet asupra fanilor. Cei doi păreau mai uniți ca niciodată și nimeni și nimic nu avea să prevestească acest deznodământ. Din păcate, inevitabilul s-a produs și, conform declarațiilor celor doi, a fost mult prea târziu pentru a se mai schimba ceva.

Shakira și Pique s-au iubit mai bine de 10 ani și au împreună doi copii. În tot acest timp, niciunul dintre ei nu a făcut prioritară căsătoria, ceea ce înseamnă că despărțirea lor a fost mai ușoară. Totuși, fiind la mijloc vorba despre doi minori, era de așteptat ca unul dintre subiectele dezbătute să fie custodia.

Shakira a primit custodia totală a copiilor. Vedeta plănuiește să se mute departe de Pique
Entertainment Tonight

Shakira începe o nouă viață, în Miami

Shakira și-a dorit mereu ca cei doi băieți să fie în custodia ei pe deplin. Artista l-a asigurat pe fostul ei partener că nu va altera cu nimic relația dintre ei și copii. Ba mai mult, îi va permite să îi vadă ori de câte ori dorește. Chiar recent, vedeta și cei doi băieți au fost suprinși în timp ce părăseau stadionul pe care Pique și-a anunțat retragerea.

Shakira și Pique, împreună cu reprezentanții lor legali au dezbătut custodia mai bine de 12 ore. Conform publicațiilor spaniole, cei doi minori în vârstă de 7 și 9 ani vor petrecere sărbătorile de iarnă în Barcelona, alături de Pique. Imediat după această perioadă, cei doi vor pleca cu Shakira în Miami.

Vedeta și-a cumpărat o casă acolo imediat după ce a anunțat despărțirea de fotbalist. Se pare că aceasta nu mai vrea să aibă de-a face cu trecutul, mai ales după ce Pique a înșelat-o.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.