Andreea Esca a ajuns în punctul în care poate fi mentorul oricui.

Andreea Esca nu mai are nevoie de prezentări. Vedeta este una dintre cele mai longevive prezențe de pe TV, iar drumul ei spre succes nu a fost deloc unul ușor. Andreea a mers spre reușită ghidându-se după anumite principii care au rămas în picioare și în ziua de azi.

Andreea Esca este un adevărat model pentru oamenii care o urmăresc în online și nu numai. Prezentatoarea a știut de la bun început ce vrea să facă și nu s-a lăsat până nu a reușit. Vedeta a investit timp și bani în formarea sa ca om de televiziune, dar, privind restrospectiv, poate spune că a meritat fiecare efort.

Andreea Esca este un profesionist prin definiție și nu se abate niciodată de la regulile nescrise pe care și le-a trasat singură. Vedeta de la PRO TV a stat mereu departe de scandaluri și nici nu i-a plăcut ca viața ei personală să fie un subiect de bârfă. Andreea s-a concentrat pe alte proiecte, iar în momentul de față, cariera ei este cea mai bună carte de vizită.

Sfaturi prețioase de la Andreea Esca. Care este cheia succesului, în concepția prezentatoarei de știri de la PRO TV
Instagram

Andreea Esca, un exemplu de moralitate și verticalitate

Andreea Esca poate oferi lecții valoroase la orice oră din zi și din noapte. Prezentatoarea se ocupă, la rândul ei, de formarea tinerilor dornice de afirmare. Cei care o urmăresc zi de zi, sigur au observat câtă pasiune pune în tot ceea ce face. Alexia și Aris, copiii ei, sunt cel mai bun exemplu al dedicării și implicării de care a dat dovadă vedeta de-a lungul timpului.

Pentru Andreea Esca, nicio provocare nu este suficient de grea, astfel încât să îi spună „nu”. Ba mai mult, prezentatoarea știrilor are un sfat pentru toți cei care vor să experimenteze lucruri noi.

„Singura lecție pe care aș preda-o oamenilor… Nu îmi place să dau niciun fel de sfaturi, să dau lecții… Singura pe care le-aș spune-o, fără niciun fel de teamă este acea de a nu spune „nu” la nimic”, a spus Andreea Esca.

@upriserz @AndreeaEsca #upriserz #upriserz2022 #andreeaesca #protv ♬ original sound – Upriserz

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.