Polițistul care a lovit-o pe Raisa, a trimis familiei fetei o scrisoare în care își cere iertare.

Avocatul familiei, Adrian Cuculis a făcut publică scrisoarea pe care polițistul a trimis-o familiei Raisei. Aceasta a fost trimisă prin intermediul avocatului tânărului. Polițistul își cere iertare de la părinții fetiței de 11 de ani și speră să nu fie perceput ca un criminal. Își regretă enorm fapta și își dorește să ajute familia cu orice este nevoie. Și familia Marinei, fetița internată în spital, a primit un mesaj scris, dar nu au dorit să îl publice.

„Facem precizarea că există şi o scrisoare trimisă de către poliţistul Popescu Constantin pentru familia fetiţei accidentate (cea care este internată în spital, în afara oricărui pericol-n.red.), scrisoare pe care familia nu a dorit să o facă publică”, a precizat într-o postare Biroul de Avocatură Cuculis şi Asociaţii.

Ce a scris polițistul

Îndurerată familie,  

Nu ştiu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat şi ştiu că orice aş spune în aceste momente în faţa dumneavoastră nu mai are importanţă, dar totuşi vreau să îmi cer iertare, ştiu că nu o voi primi dar…

Îmi exprim regretul profund faţă de familia dumneavoatră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să fac nimic, aş da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiţei dumneavoastră, sunt convins că o va face şi mă rog în acelaşi timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele, pe care eu vi le-am cauzat…

Ştiu că nu am cum acum să vă cer să mă iertaţi, nici nu mă aştept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeţi ca un criminal, ci ca pe un om care v-a greşit enorm şi care va trăi toată viaţa cu această grea apăsare.  

Am greşit, am greşit şi nu ştiu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri, şi oricât aş scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate şi aş da orice să pot să mă întorc şi să îndrept ce am făcut.  Mă opresc aici, pentru că indiferent cât şi ce aş mai spune nu va îndrepta ce am făcut.

Aş dori , dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare.
Orice pot să ofer, o voi face!  

Sincere regrete,

Popescu Constantin

Social Media