Moartea Raisei a șocat o țară întreagă, de aceea Andreea Bostănică a postat un videoclip în memoria fetiței de 11 ani. 

Gestul făcut de influenceriță în memoria fetiței

Ca orice adolescentă, Raisa urmărea influenceri. Aceasta o urmărea pe Andreea Bostănică. În urmă cu ceva timp, Raisa a postat un videoclip în care se poate auzi una dintre melodiile artistei, iar Raisa spera ca într-o zi, influencerița să aprecieze videoclipul.

„Mă doare sufletul. Nu pot să cred așa ceva”, a scris Andreea Bostănică atunci când a văzut videoclipul Raisei.

În memoria fetiței de 11 ani, influencerița a postat pe rețeaua socială TikTok un videoclip.

,,Ultimul ei tiktok a fost pe piesa mea și a scris acolo că ,,Sper ca Andreea Bostănică să vadă acest tiktok și să îmi dea inimă (n.r. apreciere)”, iar eu nici măcar nu l-am văzut tiktok-ul”, a spus Andreea Bostănică.

 

@honey..chris 🌺🌺🌺🌺🌺🌼🌼🌹🌷🌷🌷🌹🌼🌼🌼🌹🌹🌹🌻🌻🌻🌸🌸🌺🌹🌹🌹🌼🌼❤️❤️❤️❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🌹🌹 #honeychris #foryou #fy #fyp ♬ sunet original – || ᶜᴼᶜᴼᴸᴵˣ || 🩰🌿

Rămân foarte multe întrebări în urma morții Raisei. Autoritățile încearcă și acum să facă lumină în cazul accidentului fetiței de 11 ani. Familia acesteia nu are putere pentru a trece peste moarte copilei. Tatăl Raisei își dorește doar ca adevărul să iasă la iveală, iar polițistul să plătească pentru că a ucis-o pe copilă. Chiar și așa, pe durerea pierderii copilei nu are margini.

,,Mă întreb cum a ajuns el în Poliţie dacă nu are scoală de poliţie făcută? Eu sunt un biet angajat pe șantier şi nu mă angajează. Eu vreau să răspundă cei care l-au angajat.

Eu vreau să răspundă şi cei care i-au dat maşina pe mână. Aş vrea să îl întreb pe domnul poliţist pentru că va avea şi el copii şi va suferi la fel ca şi noi, pentru că Dumnezeu are grijă. Nu pleci de pe acest pământ fără să plătești”, a precizat tatăl Raisei pentru Antena 3.