Accidentul auto unde o fetiță de doar 11 ani a fost lăsată fără viață de un polițist a șocat pe toată lumea.

Cele două fetițe care erau și verișoare se îndreptau către școală în momentul în care un polițist le-a lovit pe trecerea de pietoni. Acesta gonea pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 din București și nu a văzut fetițele la timp. Una dintre acestea, Raisa, a murit la scurt timp după impact. La locul impactului, oamenii depun continuu lumânări și flori.

Polițistul care a fost implicat în accident, unde a omorât o fetiță și a accidentat-o pe cealaltă, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Autoritățile fac în continuare cercetări. Oamenii au adus mai multe candele, ursuleți de plus, precum și mesaje de mâhnire și furie la adresa polițistului pentru a semnala locul în care Raisa și-a pierdut viața. Totodată, se roagă pentru sănătatea Marinei, pentru a se recupereze cât mai repede.

Raisa își suna mama de fiecare dată când se ducea către școală, iar acest lucru s-a întâmplat și ieri. Nimic nu prevestea tragedia care s-a întâmplat. „Mama, am plecat spre şcoală”, acestea au fost ultimele cuvinte ale fetiței de 11 ani pe care mama sa le-a auzit.

Unchiul fetiței a povestit că aceasta era extrem de atentă când trecea strada, deoarece mama sa îi atrăgea mereu atenția.

„Aştepta să se golească toată şoseaua ca să poată să traverseze, dar se pare că de ce ţi-e frică, d-aia nu scapi„, a spus unchiul fetiței.

Social Media

Colegii fetei sunt în șoc

Și la școală au fost depuse flori și lumânări în amintirea Raisei. Diriginta fetei, profesoară de istorie, spune că toată lumea este în șoc și nimănui nu-i vine să creadă tragica întâmplare.

„Nu ne revenim după ziua de ieri. Era un copil vesel, care a lăsat un gol. Este pentru prima dată în 26 de ani când trecem prin acest lucru. Am aflat destul de repede de la copii. Încă sunt şocaţi copiii. Foarte mulţi merg deja la consiliere. Sunt revoltaţi, sunt trişti”, a povestit diriginta pentru Observator.