Un eveniment tragic a avut loc astăzi în Capitală. Doi bătrâni, de 91 și 96 de ani au murit. Aceștia au căzut de la etajul șapte al unui bloc. Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului și au demarat cercetările. Varianta cea mai plauzibilă este sinucidere, însă și varianta unei crime este luată în calcul.

Poliția Capitalei a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, că doi soţi au căzut de la etajul 7 al unui bloc din zona Barbu Văcărescu. Cei doi bătrâni aveau 91 și 96 de ani. Cel mai probabil, vârsta apăsătoare i-a făcut pe aceștia să își pună capăt zilelor. Se pare că aceștia nu și-au dorit să trăiască unul fără altul așa că și-au orchestrat o moarte în tandem.

Alarma a fost dată în jurul orei 12:00 de către vecinii celor doi. La fața locului s-au prezentat imediat autoritățile.

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc situat în sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

(CITEȘTE ȘI: Caz tragic! O fetiță de numai doi ani a fost ucisă de unchiul său. Motivul: copila plângea prea tare)

Sinucidere sau crimă

După ce alarma a fost dată la fața locului s-au deplasat și ambulanțe, dar și echipaje SMURD. Cadrele medicale au făcut eforturi pentru a îi salva pe cei doi bătrâni, însă acestea au fost în zadar. În cele din urmă a fost declarat decesul.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost transportate la INML în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii bănuiesc că ar fi vorba despre o sinucidere, însă nu exclud complet nici varianta unei crime. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.