Doi bătrâni, de 91 și 96 de ani au murit. Aceștia au căzut de la etajul șapte al unui bloc.

Un eveniment tragic a avut loc astăzi în Capitală. Doi bătrâni, de 91 și 96 de ani au murit. Aceștia au căzut de la etajul șapte al unui bloc. Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului și au demarat cercetările. Varianta cea mai plauzibilă este sinucidere, însă și varianta unei crime este luată în calcul.

Poliția Capitalei a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, că doi soţi au căzut de la etajul 7 al unui bloc din zona Barbu Văcărescu. Cei doi bătrâni aveau 91 și 96 de ani. Cel mai probabil, vârsta apăsătoare i-a făcut pe aceștia să își pună capăt zilelor. Se pare că aceștia nu și-au dorit să trăiască unul fără altul așa că și-au orchestrat o moarte în tandem.

Alarma a fost dată în jurul orei 12:00 de către vecinii celor doi. La fața locului s-au prezentat imediat autoritățile.

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc situat în sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

(CITEȘTE ȘI: Caz tragic! O fetiță de numai doi ani a fost ucisă de unchiul său. Motivul: copila plângea prea tare)

Sinucidere sau crimă

După ce alarma a fost dată la fața locului s-au deplasat și ambulanțe, dar și echipaje SMURD. Cadrele medicale au făcut eforturi pentru a îi salva pe cei doi bătrâni, însă acestea au fost în zadar. În cele din urmă a fost declarat decesul.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost transportate la INML în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii bănuiesc că ar fi vorba despre o sinucidere, însă nu exclud complet nici varianta unei crime. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.