La început de an fiecare încearcă să caute să-și reînnoiască garderoba. Prin urmare, vă spunem când începe cea de a doua sesiune de reduceri în 2023 în magazine precum Zara, Bershka și altele care oferă oferte și promoții atractive în acest sezon.

Pentru multe persoane, cel mai bun mod de a începe anul este reînnoirea garderobei. Este un fel de simbol al unui nou început. Magazinele Inditex, printre care se numără Zara, Bershka, Pull & Bear, printre altele, profită de schimbarea de sezon pentru a oferi haine, încălțăminte și accesorii cu reduceri semnificative.

Un sfat pentru ca tu să faci cumpărături în timpul reducerilor de iarnă 2023 este să achiziționezi doar acele haine pe care le poți combina cu orice și pe care le folosești cu diverse ocazii. Trebuie să faceți acest lucru pentru a evita să faci achiziții impulsive.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

A doua perioadă de reduceri de iarnă la Zara, Bershka și alții în 2023

Sursa: Social media

Zara a început cu reducerile de iarnă 2023 începând cu 1 ianuarie. Perioada a început prin intermediul aplicației sale oficiale. Reducerile sunt deja disponibile de câteva zile.

Reducerile de iarnă 2023 durează două luni. Au mai multe etape în care magazinele scad și mai mult prețul  în general la toate articolele de iarnă.

Deși a doua perioadă de reduceri nu are o dată oficială și variază de la un magazin la altul, foștii angajați și experții în modă spun că aceasta începe la aproximativ 15 zile după ce începe perioada de reduceri. Adică, în cazul Zara, acestea ar începe în prima jumătate a lunii ianuarie. Atunci hainele devin și mai ieftine pentru consumatori.

Alte magazine Inditex, cum ar fi Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Massimo Dutti au un calendar similar cu cel al Zara. Și-au început vânzările pe 1 ianuarie. Este posibil ca a doua lor perioadă să înceapă între a doua și a treia săptămână din ianuarie.

În ceea ce privește magazinele online, precum Shein, vânzările lor au început pe 6 ianuarie. Compania are în mod constant promoții atractive prin intermediul site-ului său și al aplicației mobile.