Telespectatorii și concurenții vor avea parte de surprize neașteptate

Revenire în forță a maeștrilor bucătăriei de la Antena 1. Emisiunea culinară va debuta cu multe noutăți care vor adăuga savoarea rețetei deja consacrate de ale celebrului reality-show. 

„Chefi la cuțite”, pe cale să înceapă

Sezonul 10 „Chefi la cuțite” va debuta în toamnă la Antena 1 într-un decor nou. Acesta a fost creat special pentru a marca decada de succes a trioului de senzație alcătuit de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cei trei Chefi sărbătoresc 10 ani de când fac istorie cu cea mai urmărită competiție culinară din România. Acum este ocazia perfectă pentru a deschide porțile unei noi “case”. „Casă” în care se vor da cele mai grele bătălii gastronomice.

Noul platou, care împrospătează estetica show-ului, dându-i grandoarea și strălucirea potrivite pentru un sezon special, este cadoul aniversar pentru Chefi, de care se bucură, totodată, și concurenții, întrucât, decorul s-a schimbat în toate zonele de desfășurare a show-ului.

Au existat modificări de la platoul în care jurizează Chefii, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor. Decorurile pregătite până în cele mai mici detalii i-au luat prin surprindere pe cei trei Chefi.

Sezonul 10 este unul special pentru noi, pentru că se împlinește un deceniu de când ne cunoaștem, de când lucrăm împreună, iar competiția dintre noi nu a scăzut absolut deloc. Dimpotrivă, chiar crește!

Fiecare dintre noi vrea să dovedească faptul că e mai bun decât celălalt. Acum mai mult decât oricând, fiind un sezon de referință. S-a schimbat platoul, avem alt decor și multe alte noutăți”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Sezonul 10 „Chefi la cuțite” va debuta în toamnă într-un decor complet diferit. Cu ce alte schimbări revine emisiunea
Antena 1

Mai mult decât atât, celebrul jurat a mărturisit că atunci când a pășit pentru prima dată în noul platou amenajat, s-a simțit de parcă ar fi fost plecat într-o vacanță și ar fi revenit într-o casă cu o înfățișare complet schimbată. Noul sezon îi va lua prin surprindere nu doar pe concurenți, ci și pe cei din fața televizoarelor.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii