Vince Gillian, creatorul serialului „Breaking Bad” a anunțat că pe data de 11 octombrie urmează să fie lansată continuarea poveștii, ” El Canino: A Breaking Bad Movie”.

Acesta a simțit că sfârșitul serialului din 2013 nu a fost suficient, dorind să termine povestea în alt mod.

Acesta a fost interesat în special de ceea ce i s-a întâmplat personajului Jesse, ajutorul doctorului Walter White, dealer-ul de droguri.

„L-ați văzut conducând departe. Iar pentru mintea mea, el s-a îndreptat către un final fericit. Dar pe măsură ce au trecut anii, m-am gândit cum a arătat acel sfarșit.”

Aaron Paul, actorul care l-a interpretat pe Jesse a declarat că el a fost împăcat cu modul în care serialul s-a terminat. ” L-am iubit întradevăr pe Jesse. L-am cunoscut mai bine decât oricine, dar a fost o mare ușurare să închei și să îmi continui drumul. Am crezut că a fost un sfârșit, iar eu m-am împăcat cu asta”

La fel ca mulți dintre spectatori, Paul a considerat că sfârșitul a fost unul perfect, deci de ce ar trebui „stricat”? Loialitatea lui pentru Gillian l-a atras înapoi însă să continuie. Actorul a mai adăugat că i-a fost foarte ușor să reintre in pielea personajului, deoarece el a trăit experiențele lui Jesse ca și cum ar fi fost ale lui.

Se pare că filmul nu va oferi spectatorilor o imagine despre ceea ce s-a întâmplat în trecut, iar cei care nu au urmărit serialul nu vor înțelege personajul lui Jesse în profunzime. Regizorul a declarat că a încercat din răsputeri să găsească o modalitate prin care să unească trecutul cu prezentul pentru audiența sa, însă i-a fost imposibil. De asemenea, el consideră că dacă cineva nu a reușit să urmărească cele cinci sezoane ale serialului până acum, probabil că nici nu o va face.