In cadrul emisiunii ‘Cu Mintea Deschisă’, difuzată pe Digi24, jurnalista Andreea Brașovean și psihoterapeutul Raluca Anton au explorat timp de zece săptămâni o serie de subiecte esențiale pentru sănătatea psihică în contextul dificil al societății contemporane. Tematicile abordate au variat de la parenting, relațiile sociale, adicțiile, la impactul bunăstării psihice asupra sănătății fizice și modul în care oamenii se raportează la bani.

Invitații speciali ai emisiunii, printre care Alex Zamfir, care a discutat despre parenting din perspectiva taților, și Sore, care s-a concentrat pe influența mediilor sociale asupra tinerilor, au oferit perspective valoroase și sfaturi concrete pentru navigarea provocărilor actuale. De asemenea, Florin Ilie a abordat tematica finanțelor personale, în timp ce Alina Burlacu a evidențiat legătura strânsă dintre starea psihică și afecțiunile medicale.

Emil Rengle a vorbit despre importanța acceptării diferențelor interpersonale, un aspect crucial pentru coeziunea socială și relațiile sănătoase, în timp ce Misha Ioniță a oferit o perspectivă profundă asupra vieții profesionale și a deciziilor de carieră. Damian Drăghici a împărtășit din experiența sa de viață, subliniind cât de importantă este lupta cu propriile așteptări și descoperirea unui sens autentic în viață.

Discuțiile despre adicții, cu Victor Toriani, și relația părinte-copil adult, cu Mirela Retegan, au oferit un înțeles aprofundat asupra dinamicii și complexității relațiilor umane. Roxana Petria a încheiat seria discuțiilor cu teme de educație financiară, un domeniu esențial pentru echilibrul și bunăstarea fiecărei persoane.