Trupa Carla’s Dreams a devenit una dintre cele mai apreciate și în țara noastră, asta după ce artiștii din Republica Moldova au reușit să se facă remarcați și în România. Recent, Sergiu a precizat că se gândește să părăsească proiectul pentru a se reinventa. 

Artistul și-ar dori să se retragă din trupă

Trupa Carla’s Dreams a fost invitată de curând în platoul Radio Zu, unde au cântat ultima piesă, intitulată ,,Victima”. Ulterior, artistul a făcut și o serie de precizări în ceea ce privește planurile. Întrebat dacă trupa va mai exista și peste 10 ani, acesta a precizat că se gândește să se retragă din trupă. Dorința lui este de a se reinventa. Chiar și așa, nu ar sta departe de scenă și că și-ar dori să ajute tinerii artiști să se facă remarcați.

„Sper să nu, să dea Domnul să nu. Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”, a precizat artistul.

În cadrul unui interviu acordat pentru revista ,,Viva!”, artistul a precizat că nu el este cel cunoscut, ci proiectul în sine, care a prins foarte bine în țara noastră.

„Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect se simte bine, am vorbit chiar ieri cu el”, a precizat atunci Sergiu.

Tot atunci a fost întrebat dacă este posibil ca publicul să îl vadă fără machiajul care l-a consacrat, iar artistul a precizat că nu va face acest lucru în fața fanilor. În fața familiei și a prietenilor, apare nemachiat, însă nu același noroc îl va avea publicul.

„Eu îl savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi/mine”, a mai declarat acesta.