Plecarea lui Klaus Iohannis în Africa a revoltat multă lume, inclusiv vedetele. Cătălin Cazacu a fost primul care a pus punctul pe i și care și-a asumat vorbele dure pe care le-a spus la adresa cuplului prezidențial. Acum, a venit rândul lui Serghei Mizil să își exprime uimirea față de inconștiența lui Iohannis de a pleca tocmai acum în vizită în Africa.

Țara arde, iar Klaus Iohannis se plimbă. Din păcate, nu este un proverb, ci este o realitate dură la care asistăm cu toții de luni, de când Klaus a decis să urce în unul dintre avioanele de lux și să plece în vizită în Africa. Plecarea sa a nemulțumit multă lume, mai ales că nu era necesară deloc în astfel de vremuri.

Cuplul prezidențial nu are niciun stres la capătul lumii, ba chiar se simte foarte bine, îmbrățișând cultura africană. În fiecare zi, Klaus și Carmen Iohannis au avut un program bine stabilit, iar activitățile lor par, mai degrabă, unele tipice unei vacanțe, nicidecum ale unei vizite oficiale.

Iohannis și Prima Doamnă au mers în safari, au dansat cu triburile, se simt excelent, în timp ce în România lucrurile merg mai rău ca niciodată. Președintelui nici măcar nu i-a păsat că doar cu câteva zile înainte s-a făcut publică lista cu cheltuile sale pentru fiecare deplasare.

Serghei Mizil, mesaj dur pentru cuplul prezidențial. „Cum poți să joci când țara este varză”

Serghei Mizil: „Vă manipulează ca pe proști”

Iohannis a secretizat toate costurile, dar, cu ajutorul celor de Recorder, o mare parte dintre români au putut afla unde se duc banii din taxe și de ce nu există niciodată fonduri pentru domenii mai importante, precum educația sau sănătatea.

Siderat de tot ceea ce se întâmplă, Serghei Mizil nu s-a putut abține și a simțit nevoia să își exprime părerea cu privire la comportamentul lui Iohannis din ultima vreme. Deși ar fi vrut ca deplasarea președintelui să fie o glumă proastă, din păcate, totul este real.

„Nu mă pot abține, așa ceva nu a fost în istoria României! Niciunui președinte nu i-au permis să facă asta. Cum poți să pleci, să te joci când țara este varză?! Sunt greve, nu se dau salariile, este o jale totală. A vrut omul pe final, a luat avionul, a luat banii țării, a secretizat tot. Nu-i normal. Mă gândesc, ei n-au pe nimeni la Cotroceni care să le zică să nu facă așa ceva?!”

@partidu_haules Mor 😂😂 #romania #5pasidebine #misiuneatiktok #sergheimizil #raziculacrimi #caterinca #glume #fyp ♬ sunet original – PARTIDU HAULES