Deși pare un „băiat rău” Serghei Mizil este un suflet sensibil atunci când vine vorba de familie. Soția sa Cora și cel două fete pe care le are îl mențin mereu pe linia de plutire și au grijă de el. Recent, Serghei Mizil a vorbit despre viața de familie și cât de mult l-a ajutat soția până în acest moment. Cum este Serghei Mizil în poziția de tată și soț?

Serghei Mizil a ajuns în fața altarului de două ori. Acesta s-a căsătorit pentru prima dată la o vârstă fragedă, însă mariajul nu a durat. Mai apoi a întâlnit-o pe actual soție, Cora, alături de care trăiește fericit de ani de zile. Se pare că partenera de viață a știut cum să „îl ia” pe Serghei Mizil și să îl așeze pe cale cea bună. Cei doi se înțeleg perfect, iar viața de cuplu pare să le priască.

„Cu Cora am o relație foarte bună și râd toți. Și Victor Becali, și toată lumea, spun: «Cum îl suporți pe ăsta și cum l-ai luat?!» Adică nu se implică, mă lasă pe cărarea mea. Ea are alte preocupări, și în casă, ea stă sus, eu am un mic restaurant jos, eu beau cu toate leprele, ce să facă ea acolo?! Ce crezi că vorbim acolo, numai oameni de elită, era să zic, fără 10 ani de pârnaie nu e niciunul!

Dacă nu era Cora, pe bune acum, în Germania mă duceam la pârnaie, pentru că făceam lucruri incorecte! Ea, la un moment dat, a zis: «Am mers după tine, acum mergem înapoi acasă și mergi pe ce zic eu! Ne apucăm de afaceri, de alea, de alea!»

Plus că am avut avantajul că ea, fiind economistă, s-a priceput la cifre, dacă mă lăsa pe mine să calculez sau să plec cu banii, cine se mai întorcea? Cu câți bani plecam de acasă, veneam fără nimic! Cheltuiam toți banii. M-a luat înainte de Revoluție, că eu mi-am făcut un calcul, beam o Dacie și ceva pe lună!”, a declarat Serghei Mizil, potrivit cancan.ro.

Serghei Mizil, într-o ipostază inedită! Ce ascunde acesta în spatele măștii de „băiat rău”. Când vine vorba de familie lucrurile se schimbă
Social media

Serghei Mizil, un tată mândru

Și atunci când vine vorba de copii, Serghei Mizil se poate declara împlinit. Acesta a mărturisit că este bucuros că a devenit tată de fete și este mândru de ele. Serghei Mizil are două fete: pe Ana, din prima căsătorie, care le-a făcut și bunic și pe Smaranda.

„Nici n-am vrut băiat! Dacă făcea ce făceam eu?! Nu îl făceam balconar, îl făceam plantă?! Fetele sunt mai afective, sunt mai atașate, așa mi-a plăcut mie!

Uite, cum e aia mare, Smaranda, are grijă, în fiecare zi telefon: «Ce faci, ai mai băut, ți-ai revenit?» Un băiat ce să mă întrebe? Dacă semăna cu mine, că eu îmi sunam părinții, vorbeam o dată la un an, sau doi ani de zile la telefon!”, a mai spus Serghei Mizil.