Serghei Mizil a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și a răspuns afirmativ provocării sosurilor picante.

Serghei Mizil este cunoscut ca fiind una dintre cele mai sincere prezențe din televiziunea de la noi. Vedeta nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe. În timp ce unii apreciază transparența lui Serghei, pentru alții este destul de deranjantă. În urma celor mai recente declrații, Serghei Mizil sigur a supărat-o pe Oana Roman.

Ce a putut să spună Serghei Mizil despre fiica lui Petre Roman?

Serghei Mizil a fost invitatul lui Cătălin Măruță la final de săptămână. Telespectatorii știu deja că rubrica „Sosurile picante” scot la iveală detalii pe care nimeni nu le-ar fi bănuit. Măruță plusează foarte mult pe această parte din emisiune și știe că audiențele pot crește din moment în moment.

Spre deosebire de alți invitați, Serghei Mizil a anunțat din prima că va răspunde fără rețineri la orice întrebare. Vedeta nu a recurs la această metoda de frica sosurilor iuți, ci a vrut să demonstreze că este sincer până la capăt. Provocat să aleagă cu cine ar vrea să rămână pe o insulă pustie dintre Adriana Bahmuțeanu, Oana Roman și Oana Lis, Serghei Mizil a răspuns argumentat:

„Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare. Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și ma alerga toata insula.”

Serghei Mizil, comentariu răutăcios la adresa Oanei Roman. „Pune muștar pe mine și mă mănâncă”
ProSport

Cum a fost 2021 pentru invitatul lui Cătălin Măruță?

Serghei Mizil a declarat că 2021 a fost un an cu bune și cu rele. În afară de pierderea unor persoane dragi, vedetei i-a mers destul de bine. Serghei nu se plânge deloc, mai ales că în perioada următoare are destul de multe proiecte la care trebuie să participe. Acesta nu a oferit prea multe detalii, dar le-a spus fanilor să stea cu ochii pe el pentru că le pregătește câteva surprize. Serghei s-a afișat mereu cu zâmbetul pe buze și i-a binedispus pe toți cei din jurul lui. La fel a fost și întreaga atmosferă din emisiunea lui Mărușă, iar Serghei a promis că va reveni cu drag cu prima ocazie.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.