Serena Williams a avut o reacție bizară la adresa Simonei Halep. Totul are legătură cu faptul că românca este acum antrenată de Patrick Mouratoglou.

Serena Williams, legendara jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii, nu a primit bine deloc faptul că Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a ajuns să fie antrenată Patrick Mouratoglou, fostul ei antrenor.

Firicel Tomai, cel care a pregătit-o pe Simona Halep din perioada 2008-2012, dar cu multe relații în lumea tenisului, a dezvăluit ce reacție bizară a Serenei, atunci când a aflat că fostul ei antrenor a preluat-o pe jucătoare de tenis din România.

Serena a rupt orice legătură cu Patrick Mouratoglou

Antrenorul român a mărturisit că Serena nu a fost de acord cu această colaborare, drept urmare a rupt orice legătură cu antrenorul francez fără niciun fel de explicație. Patrick Mouratoglou nu a făcut nicio declarație în acest sens.

„Eu cred că în momentul ăsta șansele au crescut la 60-70% ca cei doi să meargă mai departe împreună (n.r. – Simona Halep și Patrick Mouratoglou), mai ales că Mouratoglou s-a despărțit brutal de Serena.

Ea se pare că s-a supărat că o antrenează pe Simona și a rupt comunicarea”, a spus Tomai, la Digi Sport Matinal.

Serena Williams, reacție nervoasă la adresa Simonei Halep: „A rupt comunicarea!”
Instagram

Patrick Mouratoglou, sincer despre colaborarea cu Simona Halep

La aproape trei săptămâni de la anunțarea colaborării, Patrick Mouratoglou a vorbit despre modul în care a acceptat să colaboreze cu Simona Halep.

Tehnicianul francez cu origini grecești spune că nu mai putea sta departe de antrenorat, iar acesta a fost principalul motiv pentru care a început să colaboreze cu Simona Halep.

„Este un nou capitol din cariera mea de antrenor. În ultimele luni am realizat cât de mult îmi lipsește antrenoratul. Este pasiunea vieții mele și simt că am atât de multe de oferit. Simona a venit la Academie pentru a se antrena, iar de aici totul a decurs cum am comunicat”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit Forbes.

Ieri, Simona Halep s-a impus categoric, scor 6-3, 6-1, în meciul cu Paula Badosa, din turul doi al turneului de la Madrid.

Românca a avut o prestație entuziasmantă, în fața căreia Paula Badosa, care a acuzat și o problemă medicală, nu a avut răspuns, ceea ce a afectat-o enorm, fapt evident atât în timpul meciului, când avea ochi în lacrimi, cât și la conferința de presă.

„Sunt bine la umăr (n.r. ceruse un time-out medical pentru o durere), iar meciul… s-a văzut ce a fost. A jucat la un nivel foarte bun, bravo ei. A fost prima dată când am jucat împotriva Simonei. 

A ajuns la toate mingile, a jucat foarte agresiv, cred că a făcut meciul perfect. Mie mi-au lipsit toate, de-asta am câștigat doar patru game-uri. Ea a jucat foarte bine, a servit foarte bine, a fost rapidă. Nu pot decât s-o aplaud, este o campioană”, a spus Paula Badosa.

 

Distribuie

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.