Șerban Huidu, producătorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”.

Pe Șerban Huidu îl cunoaște mai toată lumea. Debutul său la radio a fost făcut în anul 1995. Prima sa apariție pe micile ecrane a fost în anul 2000. Timp de mulți ani, acesta a fost prezentatorul unui singur post de televiziune. Însă, de ceve vreme, acesta arenunțat să mai fie în prim-plan.

Pe Șerban Huidu îl știe toată lumea. Acesta a fost prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Însă, după cum multă lume a observat, acesta nu mai apare de mult pe micile ecrane. Șerban Huidu dorește să stea departe de lumina reflectoarelor. Care este motivul pentru care acesta refuză aparițiile pe post?

social media

Șerban Huidu nu mai dorește să apară la TV

Șerban Huidu este unul dintre veteranii industriei. Acesta se află în televiziune de mai bine de 20 de ani. Încă de pe vremea când acesta era student, Șerban s-a angajat pentru prima dată la radio. După 21 de ani de când apare pe micile ecrane, acesta a renunțat de la funcția pe care o avea. Chiar și așa, omul de televiziune nu a renunțat la munca din spatele camerelor de filmat.

„Eu fac emisiunea asta. Nu te gândi că am plecat vreodată. Nici când am plecat atunci între 2010 și 2014 nu am fost departe, tot eu făceam emisiunea. Atunci am revenit pentru că era o problemă reală, nu intru în discuții, dar era o problemă. O să vedem dacă se va întâmpla și așa pe viitor dar deocamdată eu am demonstrat ce aveam de demonstrat. Cred că trebuie să mai demonstreze și alții. În momentul de față pentru mine sunt cu totul altele mai importante, cum ar fi să pot să produc Cronica.”, a declarat Șerban Huidu, conform ego.ro

Cu toate că nu mai apare pe micile ecrane, Șerban Huidu încă are „treabă” cu emisiunea „Cronica Cârcotașilor”. Acesta este producătorul emisiunii pe care a prezentat-o atâția ani.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.