Șerban Copoț este un tătic și un soț tare mândru. Acesta se bucură de o familie minunată. Își dedică majoritatea timpului parteneri sale și celor trei copii pe care îi au împreună. Artistul și soția sa se iubesc de mai bine de 15 ani și sunt cât se poate de fericiți împreună. Însă ca relația să funcționeze ca unsă, cei doi au trebuit să învețe să lase de la ei și să se armonizeze unul cu altul.

Șerban Copoț a dat din casă și a vorbit despre dinamica din relația de cuplu. Se pare că bărbatul se bucură de o căsnicie frumoasă. Asta pentru că de-a lungul timpului a învățat și când trebuie să cedeze și să lase de la el. Artistul și soția lui s-au dezvoltat împreună, și-au construit relația pe încredere și respect și pare că au găsit formula câștigătoare.

Bărbatul spune că secretul unei căsnicii de lungă durată este echilibrul. Partenerii trebuie să știe când să cedeze, dar și când să se impună. Armonizarea în cuplu este una esențială și sigura cale către reușită.

„Asta face parte din bagajul de skill-uri pe care trebuie să le aibă un bărbat într-o familie. Există și reciprocă. Și ea știe să mă împace când mă supăr. Nu este o chestie care vine doar din partea mea. Nu vreau să dau apă la moară fenomenului feminist extrem. Eu respect femeia, cu toată dragostea. Dar și ea respectă bărbatul. Nu este normal să existe echilibru? Asta este secretul.

Și eu a trebuit să renunț la lucruri, la fel și ea. Dar nu le-am monitorizat niciodată și nici nu o să o facem. E mai înțeleaptă decât mine. Creează un climat de împăcare, nu de competiție. Eu sunt foarte competitiv. Dar ea mi-a demonstrat că este mai înțeleaptă decât mine și am învățat de la ea să nu mai fiu așa de îndârjit. M-am schimbat foarte mult pe subiectul asta. Am învățat de la ea să las de la mine, să respir înainte să reacționez. Ne șlefuim unul pe celălalt.”, a declarat Șerban Copoț, la Antena Stars.

Șerban Copoț a dat din casă! Artistul a dezvăluit detalii din viața privată. Cum se înțelege cu soția după 15 ani de relație Social media

„Asta e șmecheria ei…”

De asemenea, Șerban Copoț mai spune că într-o relație este important ca partenerii să se înțeleagă reciproc și să își ofere libertate. Și în familia lui mai există uneori conflicte, însă sunt trecute repede cu vedere. Soția lui știe cum să îl abordeze și cum să îl facă să fie pe aceeași lungime de undă cu ea.

„Odată ce am crescut împreună, ne-am acceptat anumite chestii și le-am și șlefuit în timp ce creșteam. Toate lucrurile le tratăm cu calm. Iar goangele mici sunt mici. Mai bag eu cuțitul prin gard, mai fac câte o prostioară. Dar nu e genul că m-am dus și am băut și m-am întors după câteva zile. Cu toate că am libertatea să fac asta, dar nu o fac din respect pentru ea. Asta e șmecheria ei, îmi dă impresia că am lanțul foarte lung, iar eu de rușine nu trag de lanț.”, a mai spus Șerban Copoț.