Șerban Copoț a dat primele declarații, după ce a aflat că va fi tată pentru a treia oară. Fostul concurent de la Asia Express a făcut marele anunț chiar de ziua lui. La împlinirea celor 39 de ani ai săi, el le-a spus fanilor că va primi cel mai frumos cadou din viața lui. Ce e drept mai are de așteptat până la toamnă, dar cu siguranță va merita așteptarea.

Reclamă

După ce a dat fericita veste în mediul online, Serban a vorbit cu fanii lui mai multe. Nu există mai mare bucurie pentru el decât aceea că va fi din nou tată. Se pare că de data aceasta, îndrăgitul artist va avea o fetiță. El și soția lui au împreună doi băieți, dar își doreau o fetiță mai mult decât orice pe lume.

Șerban Copoț a dat primele declarații despre cel de-al treilea copil

.Peste câteva luni, Șerban Copoț își va putea strânge la piept copilul. A fost o zi extrem de importantă pentru prezentatorul TV. El și-a sărbătorit ziua de naștere și fix în această zi a făcut și marele anunț. Mai mult de atât, el a vrut să le mulțumească fanilor pentru urările frumoase pe care i le-au făcut pe toate rețelele sociale.

Reclamă

„Știam de ceva timp, dar am preferat să fim siguri că totul este ok și că sarcina e suficient de avansată și putem sta liniștiți. M-am simțit în al nouălea cer. Fiecare copil este un dar de la Dumnezeu și mai ales că acum am doi băieți, o să vină și o fetiță, zici că am calculat treaba asta. Ne bucurăm de lucrurile astea ca orice om normal”, a declarat Șerban Copoț.

”Sunt cu mintea deschisă să învăț lucruri pentru că vin dintr-o familie unde eram numai băieți, patru frați, deci sunt niște lucruri noi. Dar, în general, cred că m-am descurcat cu fetele în viață. Am făcut alegerile potrivite și cred că o să mă descurc și cu cea mică!”, a adăugat cântărețul.