Influencerița nu a ezitat să recunoască faptul că pune preț și pe starea materială.

Sensy se numără printre cele mai apreciate influencerițe, iar după participarea la emisiunea Bravo, ai stil! a devenit și mai cunoscută. Pe lângă recomandările sale care li se par utile internauților, fanii o apreciază pe blondină și pentru transparență. Așa s-a întâmplat și în cadrul unui interviu în care a mărturisit că este importantă și situația materială. 

Sensy: Dacă ar fi un bărbat slab, nu ar fi fi ieșit bine

Invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de miniciuni”, Sensy a fost întrebată dacă este o femeie materialistă, Răspunsul influenceriței nu a întârziat să apară. Tânăra a povestit că pune accent și pe situația financiară. În timp ce alte dive de la noi ezită să ofere un răspuns la o astfel de întrebare, blondina nu se încadrează în această categorie.

Sensy a mărturisit că este important ca partenerul de viață să fie un bărbat puternic intelectual, fizic și chiar material. De aceea, blondina este de părere că o relație cu o altă tipologie de bărbat nu ar fi decurs bine, ci din contră.

Cât despre iubitul ei cu care se va căsători anul acesta, blondina preferă să îl țină departe de lumina reflectoarelor. Internauții au observat faptul că blondina nu amestecă viața profesională cu cea personală. De aceea, puțini sunt cei care știu detalii despre bărbatul care o face fericită pe influenceriță.

@thexclusive.kanald @sensy “ esti o tipa materialista? “ #theXclusive #youtube #fyp #fypromania #online #fy #detectoruldeminciuni #sensy #oanaradu ♬ original sound – theXclusive

„Să zicem da și nu…(…) Atunci da. Pentru mine, contează că bărbatul de lângă mine să fie peste mine din multe puncte de vedere: intelectual, să fie mai puternic decât mine chiar și fizic și material, pentru că eu am un caracter foarte puternic, iar dacă ar fi un bărbat slab, nu ar fi fi ieșit bine”, a povestit Sensy, pentru canalul de Youtube theXclusive.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.